Toy 31 augusti

Longerade i paddocken! Han var jättefin :)

Alla dom som någonsin aldrig trott på min ponny..

Släng er i väggen!
Jag vet att vi kan sådetså!

Toy 30 augusti

Vila..

Toy 29 augusti

Skrittade ut en runda i regnet och blåsten! Påvägen från stallet var han seg och backade ut i vägen framför en bil -.- som tur var så stannade bilisten och hon körde inte fort heller! Sen när vi ridit runt en runda och svängde hemåt och blev han pigger! Tog en liten galopp på ängen och tjohooooo sa toy och studsade upp och ner på stället och försökte göra några halv hjärtade bockningar för att sen sticka -.- Söte!
Sen på grusvägen på vägen hem så piaffade han sig fram. Då kom Sarah med sin moped!! (dödsfara enligt Toy) red in i kanten så hon kom förbi då började han hoppa upp och ner igen för att sen sticka iväg i galopp efter sarah!!! HAHAHA fick stopp ganska direkt och påni börjar piaffa hela vägen till stallet samtidigt som han gör läte som en drake! Har nog aldrig skrattat såhär mycket åt min sötponny! :D
2010

visste du att?


att jag vill - att tiden ska stanna
att jag har - bara latat mig och tyckt synd om mig hela dagen.
att min senaste kyss - var med en bra person.
att jag lyssnar mycket på - Texterna i låtar.
att jag funderar på - hur mitt liv kommer se ut om ett år.
att jag pratar – väldigt lite när jag känner mig osäker
att jag inte gillar – förändringar..
att min första riktiga kyss – var med en skitstövel som jag inte kan glömma...
att jag avskyr när folk snackar - skit om något som dom själva inte förstår
att kärlek är – väldigt besvärligt
att jag gillar – att inte gå i skolan.
att jag alltid kommer att – vara mitt knasiga jag.
att jag är förälskad i – min ponny!
att sist jag grät var – någon vecka sen.
att min mobiltelefon är – en rooosa mobil som jag hatar... hehe
att när jag vaknar på morgonen – kan jag ligga och dra mig ganska länge.
att innan jag går och lägger mig så kollar jag alltid alla bloggar en sista gång.
att idag har jag – haft morgon jouren sovit och tyckt synd om mig..
att jag just nu tänker på - kärleken...
att i kväll ska jagkvällen har redan varit :D
att i morgon kommer jag – bli väckt av en fin person.
att jag hoppas –  att jag aldrig mer växer på längden bara på bredden! :D
att jag verkligen vill - ha tillbaka min pappa<3

Toy 28 augusti

Vila.Hade morgonen i stallet så fixade allting då sen åkte jag hem och sov ett tag för jag mådde inte såbra.. Mår liiite bättre nu men inte mycket.

bilder från tävlingen

Alla dessa bilder är fotade av Sara Carlsson! tack igen! :D
Fotad av Johanna Grant
Fotad av Henrik Andersson

Ett liitet smakprov

Fick maaaassa fina bilder från sara från dagen! :D orkar inte ladda upp alla nu då min ögon är extremt trötta.. Men en bild bjuder jag på!
Framhoppningen till LB påni hoppar 130..

Tävling 27 augusti

VAAAAAARMT kan man beskriva dagen...
Hahaha Påni skötte sig bra endån för att ha gått så lite.
LC: Väldigt bra tempo tyckte jag var högt över på alla hinder! Tills sista i grunden då jag inte gav honom nåt stöd mot en maaaxad oxer så där blev det ett stopp.. Helt mitt fel!
LB: Trött ponny som hoppade väldigt fint på framhoppningen men sen på banan så bara stängde han av.. Hoppade Okej på ettan och tvåan men trean var en supermaxad oxer in i en kombination som många stannade på. Samma för oss.. Har ju inte hoppat mycket kombinationer på höjder... Men sen när vi tog oss över den så tog det stopp på B istället.. Hade han inte behövt sträcka ut sig så över första så hade han klarat det.. Men men bara att träna på hemma (:
Sara fotade så jag väntar på bilderna ^^

Toy 26 augusti

Har inte hunnit uppdatera förrens nu då jag städat här hemma och nu varit i stallet. Red på andra sidan vägen på ett fält. Testade kimblewicket igen för jag förstod att han skulle vara pigg! Damn right! Haha, till en början var han käftig och sprang med näsan i vädret och sköt ut ytter bogen hela tiden. Men sen var han suuuuuper fin! Tryckte på honom lite extra i galoppen och han höll fortfarande formen och så samlade jag och lika fin där! Traven var han med jättefin i. Han blev tillochmed svettig fast vi inte red länge :) men det var väldigt varmt ute. Sen fick påni ett väl förtjänat bad vilket han inte var allt för glad över -.-! Hoppas han håller sig något vit iaf :)
Så nu taggar vi LB debuten imon! :D

tankar

Jag är inte rädd för kärleken utan fraser "vill du ses?"

Toy 25 augusti

Vila..... Klippte klart hans ben sen hann jag inte mer för annars skulle jag inte lyckats ta mig hem :(

Hejhejehejehej

Heheh hemma från tandläkaren för en stund sen. S M Ä R T A :'(
Hoppas att det inte börjar regna idag för jag måste klippa färdigt Toys ben. Vid 16:30 ska jag och mamma befinna oss på en hemlig plats och göra en hemlig sak! :d mihihi bara Majja och min syster som vet! busigt!
Om någon vill följa med mig som hästskötare på lördag så hör av dig :) majja den svikaren kunde inte :(
Kluddigt inlägg!

Toy 24 augusti

Red igenom honom i paddocken. Gick ganska bra med tanke på att han inte gått på 2 eller 3 dagar.. Men han var lite tjurig i högervarvet men det släppte liite mot slutet. Han blev svettig trots regnet och klippningen >< haha imon ska jag försöka få till lite kondis på honom!

Toy 23 augusti

Vila. Men klippte honom idag :) Bara 3 ben kvar nu och de ska Angelica hjälpa mig med imon. Och imon ska jag rida efter hovslagaren med :)

Äntligen!

Nu ska ponnyn bli naken! :D

Säljes

Säljer nu mina Alex boots.
Storlek 37 i foten
Vadmåttet på det bredaste stället är 32cm
Höjden (mätte från hälens sula inne i stövlen och upp till kanten) är 43, 5cm
Jag har normala fall 38 men kunde ha 37 i dessa. Väldigt sparsamt använda!
2000:-

färger på Toy

Jag har två färger som jag vill ha  på Toy som jag inte redan har och det är Gult och Orange. Hur snygg vore inte han i det liksom?! :o
Alla bilderna är från Google. Är någon av er ägare till bilderna så säg till!

Toy 22 Augusti

Vila.. Kollade på hoven som tappat sin sko. Den går nog att fixa igen hoppas jag :o! Hovslagaren kommer på onsdag istället för torsdag! Puh imon får vi ta lite skrittarbete åtminstonde.

HAHAHAHHAHAHAH


Bilder på mamma och Toy

och en lite halvful bild på oss ><

Första skoldagen avklarad?...

Hahaha nu är jag tillbaka efter en "tuff" skoldag! Ska tillbaka nästa tisdag? xD haha aja gjorde ingenting för mig eftersom jag har endel att reda ut. Måste bla fixa lite ordning här på bloggen sen är det massa mejl som ska skickas! Och såklart min ponny som ska pussas på en massa! :*

Toy 21 Augusti

Vila tror jag? Mamma skulle rida men han hade tappat vänster fram sko... Duuumt.. Hovslagaren ska komma den 25e.. Iof så var det nog bra att det lossnade nu för hoven har varit jättesprucken (därav ridning med boots)..

Toy 20 augusti

Mamma fick rida honom! Såg riktigt fint ut stundtals :) satt upp en liten stund på slutet och då kändes han med fin :) bilder kommer

Om Toy

Anonym om Regn regn regn..:
härlig pannlugg, kan du inte berätta lite om din ponny om ni har tävlat osv. Eran historia för jag fattar nada! :)

Återskapat ett inlägg om Toy då det var en läsare som ville veta lite mer :)

Toy är en Busig connemara valack som gärna vill ha det som han vill! Alltså är han envis! Men inte dum så utan bara envis! Transporten är en sak som han gärna visar sin envishet i dock vinner han aldrig då jag är mer envis! Han är en ärlig ponny i ridningen och gör alltid sitt bästa! Om han river eller stannar är det inte hans fel utan oftast mitt!
När vi köpte honom hade han stått hos samma ägare i 9 år och samma stall. Hon hade tävlat och tränat dressyr upp till LA. Sabina som hade Toy innan köpte honom när han var 7 år. Då hade han bara varit skogsmulle. När vi provred Toy så skrittade vi bara på en isig väg ett par gånger fram och tillbaka för mer än så gick det inte. Men vi bestämde oss endån för denna lilla luddskallen! Jaa han var super luddig! Vi kom överens om att vi skulle ha honom på prov från mars-juni bara för att komma igång lite och lära känna honom lite. Första månaden var jag så tveksam men endån beslöt vi oss för att behålla honom. Det var bara att bita i det sura äpplet och fortsätta! Första träningen var något man aldrig glömmer! Hahaha en helt omuslkad ponny som nästan aldrig hoppat innan skulle nu hoppa! Waahh , sa nog Toy ungefär xd!


Ser ni på filmen så kommer ni förstå vad jag menar xd!
Allting rullade på och vi fick bättre rutin på hoppningen , dressyren och så fick vi upp konditionen! I maj startade vi första dressyr tävlingen som gick i Lb:2 vilket gick helt okej! Han var rädd för hela vänstra långsidan! Men vi kom runt iallafall! I maj startade vi även våran första lokala ute på gräs! Det gick också helt okej! Han testade mig ganska mycket men tror att det var mest av orutin^^. 

Tränade ännu mer under sommaren på konditionen och på hoppningen. Det gick bara bättre och bättre för varje gång! Vi hade en till tävling i juni som gick sådär. Tror jag fick 8 fel i ena och 4 i andra men kommer inte ihåg xd.
Fick iaf våran första placering i somras på hemmaplan!
En liten 3dje plats i 90 cm! Efter det har det bara rullat på med rosetter och placeringar! Och det har bara kännts bättre och bättre för varje tävling! Toy är en sån ponny som stortsett vemsom kan rida! Dock inte farträdda när man rider ut då han tycker om att dra iväg xd! Men han är en riktig bäbis! 
Jag är så himla glad att vi köpte honom för jag har utbildat honom lite på nytt nästan iaf i hoppningen ^^ Om ni vill se fler filmer finns det på min youtube profil!







Nu ska vi snart Debutera våran första Lokal LB i hoppning :)! Är det något som jag glömt i texten som ni undrar så fråga på!! :D
Har även skapat en egen kategori om Toy så nu ska jag bara föra över alla inlägg dit ^^

Regn regn regn..

Usch på detta vädret! Känns som om vi knappt haft någon sommar... Men men mamma sa att hon kunde fixa Toy idag. Bara att hålla tummarna på att hans täcke hållt honom torr! Ikväll ska jag hem till Majja och ha mys :) Hörs imorgon igen!
Du är sååå söt! <3

nom nom nom

Kvällsmackorna bestod av ost,isbergsallad,Tomat,Keso och stekt ägg! :D Slank ner vääldans fint!

svar på fråga

Klara om Toy 14 augusti:
Vilket stall står ni i? :D ta lb, det fixar ni lätt :)
Svar: Jag står inackorderad i Stall Elverslösa nästan mitt i Kalmar ^^. Ligger mellan Smedby,Linsdal och Kalmar ungefär x) Kan inte det där om Norr om eller Söder om Kalmar x)
Lite högre ovanför den blå pricken ligger stallet ^^

Toy 18 Augusti

Red en liten stund på en äng nedanför stallet. Hade kimblewicket för jag antog att han skulle vara pigg/stark! Jag gissade väääldigt rätt. Men efter en stunds flåsande och flämtande gav han med sej och gjorde som jag ville :).
Provade det nya täcket som jag och mamma köpte inne på Hööks! Hans andra regntäcken har slutat hålla regnet borta och detta är perfekt för sommaren för det så så tunt! 249:-
svettig påni!
Min påni är ganska söt iaf :)

Kallblod?

Hahaha ja tydligen är Toy Kallblod/Islänning x)

Toy 17 augusti

Ingen ridning utan lasttränade ist. Gick på tre sekunder igen. Backade och gick fram igen sen var vi klara ^^ :)

Visste ni att?

Toy har en favorit underhållning som är att lukta på bajshögar! Nya som gamla, egna som någon annans! Han bara måste lukta på den! Annars kan han stanna och vägra gå!

Toy 16 Augusti

Tömkörde i paddocken gick stundvis bra och stundvis skit! Men båda är rätt så ovana vid tömkörningen så jag skyller det inte på honom! Var riktigt varmt så blev inte såå länge men han blev svettig iaf ^^. Sen last tränade vi honom och han gick rätt in ;O;O;O *sätter ett kryss i taket*! Lastade ur igen och lastade in ett par gånger sen backade vi ur stannade och gick in igen osv! Inga problem alls ;o! Ska be mamma filma nästa gång så får ni se knasponnyn! Från 20 minuter-1,5h till nu när han gick in på 3 sekunder x) hahah
Mamma fotade lite när jag tömkörde med men kameran ligger på nerevåningen och jag vill inte störa dom som sover mer än nödvändigt ^^

nu är det bara att hålla tummarna!


asså hahahahha


Toy 15 Augusti

Markarbets hoppning i paddocken. Tränade mest på att han skulle byta galopp eller landa i rätt galopp! Gick ganska ok men han blir trött med det samma pga av hans päls :o! Den måste av!!! Red vääldigt lite trav med.

snälla lilla rara söta Toy!

Kan inte du överaska mig med att kunna detta?

Skillnad på Toy

April 2010
Augusti 2011
Mars 2010
Augusti 2011
Tänk så hemma blind man blir av att se sin ponny varje dag...
Tänk att nu när jag kollar tillbaka känner jag knappt igen Toy..
Tänk att trots alla tårar efter hoppträningar så har det givit resultat..
Tänk att jag är så lyckligt lottad att få ha denna ponny!

<3

Ju mer jag tittar på dig desto mer kär blir jag i dig <3
Du är den ponnyn jag alltid drömt om <3







VI kommer alltid ha Paris <3

Ett gott skratt förlänger livet <3

Scared dude goes ninja!
550x wrong door marshall

Toy's stam


felicia
om Kuuul!:
vad är det för stam på din connemara? sjuuuukt vacker!
Svar: Tack först och främst :)!
Så ser hans stam ut och de bilder jag fått fram kommer här under!
Mamma har jobbat med Lambay inver och Rambling Rosie på Brolötens stuteri. Toy har ärvt mycket beteende från Rosie då hon (eller hennes föl) gick ut från hagar och hon hatade att få manen ryckt (samma med Toy). Kan tillägga att Toy inte gått ut från hagar hos oss. Doon Paddy var pappa till Mammas systers ponny Lily.

Toy 14 augusti

Red dressyr i paddocken. Gick ganska bra men han var som sitt gamla jag igen så det vart lite mer dragkamp ^^. Och så var han ganska trött så det var svårt att hålla honom aktiverad med baken. Men ja det gick okej iaf! Men jag tror vi ska efteranmäla till en dressyrtävling snart antingen Lc:1 eller Lb:1... Vet inte riktigt vilken än

Toy 12 augusti

Gick en runda på 20 minuter för paddocken var översvämmad :(

bett

Hööks 229:-
EZ Control D-ring bett – Stübben
Stübben 817:-
Dynamic RS 40414_88
Sprenger 1149:-

Kuuul!

Kul att logga in här och se att man hade 127 besökare igår när jag var inaktiv hela dagen ^^. Var inne på rix fm och hade riktigt skoj! Toy fick vila vilket han förtjänade! Idag vet jag inte riktigt vad som står på schemat.. Ev tömkörning :) Vi märker det!
Min lilla underbara bajs! <3

Toy 10 Augusti

Glömde skriva tills nu ^^! Var dressyrträning idag då för Anna! Gick jättebra,hon tyckte han såg bättre ut nu än innan. Arbetade mest på att få honom kvick för skänklen och vara aktiv i bak. Sen lite granna att han skulle söka sig framåt och nedåt och det gick minst lika bra! :D Mormor fotade lite så jag fick ett par bilder och ska få resten sen :)
Bild som majja fotade i hagen sen :)

Toy 8 Augusti

Red till fårhagen och klättrade i backarna! Gick jääääääättte bra men ibland blev han lite väl pigg! Hihi sötponnyn drar gärna på lite för mycket. Men han var duktigt och gjorde galoppombyte 3 gånger! :D
9: Vila

Hemma efter en natt i stallet!

Fick den korkade idén att sova i stallet igår! Eller ah i sadelkammaren.. Så både jag och Majja ringde våra mammor som fick packa mat och täcken osv. Precis när vi lagt på såg majja att det blixtrade lite längre bort. Fort som attan slängde vi in alla hästarna sen var ovädret precis ovanför oss :O! Läskigt.... Skulle igentligen tränat idag men blixten var inte snäll mot en häst igår så min tränare behövdes där hemma :(. Men vi tar träningen imon samma tid! :)

Toy 7 augusti

Skrittade ut med Majja och Poppe cirkus 40 min typ? mysiiigt ^^

bilder

tack majja!! :D
NU DRAR VIII
nu hoppar vi längd!

Toy 6 Augusti

Hoppade lite i paddocken! Vart mest som markabete tyckte jag då det var vädligt mycket avstånd som skulle stämma så man kunde inte svänga hursom :)! Riktigt Kul! Till en början var Toy jätteseg sen när vi höjde upp så taggade han till riktigt bra! :D Han är helt klart klar för 1 m... Fotade endel men Majja lånade hem min kamera så skulle hon fixa alla bilderna :) snäälllt :D

Någon i kalmar som vill rida ut?!

Vi får inte rida ut i vårat område längre för bönderna är sura och dom jagar vid dom fälten..
Mamma har sagt att hon kan köra mig till nåt ställe om jag vill rida ut så hör av er!! :D
förra sommaren <3

ja dehär var ju kul....

Eller inte... Ingen fälttävlan för oss :(

Toy 5 augusti

Vila.. Var helt slut och svimfärdig efter jag ridit Poppe så jag tog ut Toy från hagen och gav honom Krafft och Hö ute :). Satt där och mös i en timme tills mamma hämtade mig.
Btw så filmade jag stallet idag där jag visar runt i stallet! Intressant att se? Kommentera då. Får jag över 5 så lägger jag upp den^^

Lånade från Carro

Vad heter hästen? Binnas Toy 
Tycker du att den ska heta något annat? neee :D

Vad kallar du hästen? Tjockis,Åsna,knäppis,ponnybajs,bajsponny,Töj,Bebis.
Vad kallar andra hästen? Toy

Hur gammal är den? 17 år
Vilket år/månad/dag föddes den? 21 maj 1994
Vilken färg har den? Isabell
Har den några tecken? 3 vita strumpor och bläs.
Hur hög i mankhöjden? 146 cm
Är det ett sto/valack/hingst? valack
Vad är det för ras? Connemara

Har du tävlat den i hoppning?Ja
Vilka klasser/hur högt? Ld,Lc,Lc+5 & Lb

Är den tävlad i dressyr? ja med Sabina

Vilka klasser? La
Är den tävlad fälttävlan? Inte än men snart :D:D:D:D!
Vilka klasser? -
Är den tävlad i trav? Knappast
Är den tävlad i galopp? -
Är den tävlad i något annat? -
Har den tävlat in några pengar? nope ^^
Hur mycket? -
Har hästen championatspoäng? nej, har inte ställt ut än.
Hur högt har du hoppat med den? 1.15

Är hästen bra på dressyr? Ja om man själv sätter honom på plats! :)

Hur är den i skritten? Seeeeg
Hur är den i traven? Sådär om man underhåller med skänklen så är han framåt annars skrittar han nästan x)
Hur är den i galoppen? Jadu... Som en fotölj :D
Kan den skänkelvikningar? Ja ganska bra
Kan den öppna/sluta? ja men lite segt
Kan den galoppombyten? ja när han vill ^^
Är hästen pigg? ibland :D
Är hästen trög? Ibland ^^
Är hästen stark? När man rider ut ja
Är hästen het? nej
Bockar den? Nej
Har du bockat med den? Ja
Stegrar den? ja på kommando
Har du stegrat med den? ja

 

Sparkar den bakut? gjort det fåtal gånger ^^
Har du sparkat bakut med den? asså han gör det ibland när han blir förbannad på mig ^^
Skenar den ofta med dig/andra? Nej xd
Har du skenat på den? nej xd
Är den tittig? Ibland JA! Annars nej :d
Har du badat tillsammans med den? nej.
Har ni hoppat tillsammans? nej..
Har ni galopperat på en äng tillsammans? Jaaa :D

 

Hoppar hästen bra? Japp!
Gillar den att hoppa? Ja iaf nu ^^

Har den bra hoppteknik? jaaaa
Hur högt brukar du hoppa med den? asså jag tränar inte högre än vad jag tävlar men ibland kan det vara kul att ta något språng på högre :).
Hur ofta hoppar du den? När jag känner för det.
Hur är den när den rids ut? PIGG!!
Tycker den att det är kul? ja ;D
Blir den piggare eller trögare än på banan när ni rider ut? pigg ute trög i paddock
Står hästen i box? just nu ute så mycket som vädret tillåter annars inne.
Går hästen på lösdrift? Nej
Hur mycket och vad äter hästen? 2-2,5 kg när han får komma in på natten. Sen betfor,havre,müsli,krafft efter ridpass
Går den i hagen varje dag? Ja
I en stor eller liten hage? Stor
Hur länge går den ute per dag? dygnet runt
Gillar den att vara ute i hagen? Ja, om det inte regnar eller är ensam ^^
Har den vindskydd i hagen? Nej

Hur ofta rids hästen? ca 6 dagar i veckan
Är det en svår eller lätt riden häst? Dom som testat honom tycker han är lite svår. Men jag tycker han är ganska lätt nu när jag lärt mig honom.
Vem äger hästen? Mamma ^^
Är hästen snäll i stallet? Ja,sålänge han har sällskap iaf om han ska stå i boxen.
Kan hästen stå lös i stallet? Typ  3 sekunder ^^
Måste hästen vara uppbunden? ja 
Är hästen lättlastad? ne eller ibland^^
Är den snäll att klippa? Ja men ibland får han nog och vill inte stå still

Vad har den för sadel/sadlar? Prestige Golden Star och Knigth Rider "någonting"

Vad har den för benskyd/benlindor just nu? Limegröna Fram+bak,Röda Fram+bak, Gråa teknikskydd fram+bak , Damasker fram, Stjärnbenskydd fram och Pessoa läderskydd fram. Och en massa lindor och boots ^^
Vad har den för bett just nu? Tredelat,Novabett,Kimblewick
Vad har den för täcken just nu? Tunna regntäcken
Tror du att hästen gillar dig? Ja när jag kommer med mat :D
Har du märkt något som tyder på att den gillar dig? Kommer när jag ropar på honom Oftast ^^
Gillar du hästen? Klart
Nämn en sak som är - med hästen: Att han har humör som ett sto när det gäller lastning!
Nämn en sak som är + med hästen: Går inte att nämna bara en sak :D!

Har ni många minnen tillsammans? ja endel
Nämn det bästa: När vi var på öland och tävlade Div 2!
Har du någon gång sagt "jag älskar dig" till hästen? Jaaaaaaaaaa




Älskar min polle!


Hos sara!

blev inte så mycket bilder men kul hade jag iaf :d! Tror de andra två hade det med? Dock somnade jag aningen tidigt...

Toy 3 Augusti

Joggade lite lätt i paddocken.
Sänk händerna och slappna av i knäet och räta på mig ^^

hejhooppppp

Nu fick jag tummen ur för att skriva nåt! Har varit och Joggat Toy i paddocken och även lasttränat honom! Båda gick superbra! Han gick in i transporten på 2 min...? Han är knasig ibland. Mamma fotade när jag red men nu måste jag duscha sen cykla till sara :D!

hastigt beslut

Men ack så kul vi har tillsammans!  Övernattning hos Sara imon :D!

to do list

- Köpa müsli och havre + ev några vitaminer.
- Lastträna
- Nöta dressyr!!!!
-Bygga kondis
-Träna på att knoppa
- Klippa Toy!
- Smöja "dagens utrustning" efter varje ridpass :)
Söt bild på älsklingen i vintras!

haha


Toy 2 Augusti

Majsan kom och masserade. Hon kände stooooooooor skillnad på honom! Han hade inga spänningar i ryggen men han var stel i höger sidan av nacken (böjande vänster) vilket förklarar varför han inte ville böja vänster igår. Sen hade han lite mjölksyra i början av länden för han hade tagit i med bakpartiet igår. Och Rumpmusklerna var det lite mjölksyra i med. Alltså var det bara bra spänningar som visade att han arbetat på bra! :)Sen sa hon att han var väldigt fin i kroppen nu och fick varken gå upp eller ner i vikt :)!Hoppas han håller detta nu!!! Ny tid 2 september 17:30

Toy 1 Augusti

Wow idag var han bättre än bäst! Aldrig fått denna känslan när jag ridit honom! Han var inget tung i handen och hittade egen bärighet och höll den Han var fortfarande sitt gamla jag i vänster galoppen men annars var han bara WOW! Tränade mest på övergångarna vilket brukar vara för jävliga för oss.... Men idag satt dom som en smäck! Åhh så glad jag blir :')! Dock kändes det bättre än vad bilderna visar och jag måste länga mina läder och sluta dra upp knäna..
dumma hinder ><
vacker lättridning
mamma fick rida lite ^^

Bilder från Ljungby

Kan ju inte påstå att min kamera ville samarbeta med mig...
Kom hem till karina sent den 26 direkt till sängen :)
27 juli med Elin och Denver till ljungby där dom hoppade en 90 cm och blev felfria.
Red Elsa 27 juli. Kan tillägga att jag inte ridit henne mer än en gång innan och det var 08!
Senare på kvällen åkte vi till Karinas syster och firade deras pappa :)
Elsa och jag 08
28 Latis dag nästan! Började dagen med att handla mat och hämta foder i Markaryd. Sen åkte vi till Skeen och åt pizza för att sedan åka till Sickinge och kolla när Elin tränade med Qaramelle och Radium.
finfina Extrem
Och söta lilla Elwira!
29 första dagen i Vetlanda Newforrest mästerskapen Dressyr. Trea i första klassen och dom satte sitt första kval på första försöket!!
30 var vi inte med men då hade de fått guld på utställningen och Elin hade fått pris för bästa visare! Vi var hemma och målade hus,tog ner fönster ^^.
31 for vi till Vetlanda igen för New forrest mästerskapen i hoppning! 90 cm och Debut i  1m. 4 fel i 90 och felfria i 1 m och satte därmed ett till kval till Ungponny championatet!

RSS 2.0