najs

slutade 13:30 idag sen dess har jag suttit hemma och kollat på nya skor och kläder! *Love* hahah har inte blivit något nytt för jag har häst men efter göteborg horse show hoppas jag på lite förnying i min garderob!  Toy ska vila idag för jag orkar inte rida helt enkelt xd!

SNYGGA!

Vill flytta hemifrån NU! Till en helt egen liten gård! Det vore underbart!


Gangstern 30 januari

Red lösgörande på honom mest volter men lite serpentiner osv med! Gick helt okej för att vara andra gången jag rider honom! Tog till och med lite galopp , hihi busigt!. Red 8-volt i galopp (hans byten är himelska xd) trav sidvärts öppna och lite överböj och så :). När han väl släppte efter sen så gick han i form på lång tygel i trav. Han är så annorlunda att rida för han är så känslig för rösten och skänklen men det är kul :D!
Bilder kommer

Toy 30 januari

Systern min red lite dressyr! Eller ah försökte xd... Tror inte dressyr sadlen ligger så bra på honom längre :/ får be majsan komma och klämma lite på honom och kolla båda sadlarna. Jag hoppade upp efter en stund och lösgjorde honom liiite men inte mycket för han var extremt stel :S!
 Bilder kommer!

Stallet nästa!

ska till ridhuset med Gangstern och Toy! Systern får rida Toy och jag rider dampet själv! (gangstern).!

Ses!

Inställd

Tävlingen blev tyvärr inställd för mig och Toy pga karenstid av vaccination... Taggar nästa tävling istället!


tvättad

Nu är ponnyn tvättad och klar! Antagligen inte länge till då Toy är mästare på att bli smutsig xd! Det är 79 starter innan mig imon... aja lycka till kanske? :)

Toy 29 januari

Blev ridhuset idag istället! Red bara igenom honom lite lätt så han är mjuk tills imon! Hoppas det går som vi vill! Ska snart dit igen om tvätta honom!

Problem Nr 2

VILKET TRÄNS?!?!

- Rambo micklem multi bridle

Eller tränset på bilden?

Problem nr 1

Vad ska jag ha på Toy imon? Ljusblått eller Rött?

-Rött dock ljusare..

- Ljusblått ENDAST det schabraket! Gammal bild xd!

Toy 28 januari

Skulle iväg till ridhuset men Toys transport kompis ville inte gå in! Toy var jätteduktig och gick in direkt själv sen fick han stå där och vänta nästan 40 min utan resultat. Toy blev stressad och den andra hästen ville inte in.. Så vi gav upp och lastade av Toy så fick han vila idag.. Får åka till ridhuset imorgon bitti för då har vi morgon jouren! Lindade honom med BoT och gav honom lite doping (havre) inför tävlingen :)

-Glad häst -_-'


Hihi

hej, jag är bäst :)/ Fanny

Toy 27 Januari

Vila. Vetrinären kom och vaccinerade Toy. Gick jättebra! Han brydde sig knappt, Himla skönt! :) Han fick även tänderna kollade, fick endel beröm för dom men han ville att vi skulle kolla dom igen om ett år som en rutin koll.
Men imon ska vi ta en liten jogging tur i ridhuset OM han inte får feber eller nåt xd


glöm inte!

Glöm inte frågestunden! :)


Toy 26 januari

Blev en barbacka tur ut med Lolloo och Zadden! Gick jättebra dock var min ponny övertaggad... Skulle trava lite på tillbaka vägen. Toy och jag låg sist eftersom Zadden travar längre steg än Toy. Då fick han typ ryck och studsade och spände sig så tillslut släppte jag så fick han galoppera "lugnt" bakom.
Gick bra en liten stund men han var så djävulskt stark så han ville bara springa! Såg ut som en äkta irländare som studsar på stället! Saktade av sen iallafall för Zadden blev lite busig :)


Resten av veckans planering

Onsdag: Rida ut liten sväng med lolloo
Torsdag: Vaccination , skritta efter
Fredag: Jogga i ridhuset
Lördag: Vila,tvätta,putsa,linda
Söndag: Tävling


Toy 25 Januari

Trotsade vädret och tog en skritt tur på 30 min! Blåste som jag vet inte vad så fick gå in och hämta en hoppluva xd!


Toy 24 januari

Ridhuset. Gick faktiskt jättebra! Han har blivit så mjuk nu så såfort jag kortar tyglen så kryper han ner på tyglen xd. Men han blir lite stark i galoppen men annars GUD vilken fin ponny jag har! Blev en hel del dressyr som uppvärming. Sen tog jag fram två socker bitar och en bom och hoppade på en 8 volt. Bra sätt för honom att tänka på att byta galopp. Blev inga bilder för mamma longerade Lobban samtidigt :P


Licens 2011?

Stämmer det att dom inte skickar ut några nya brickor? :)

hejsan!

Tillbaka från tandregleringen nu! Spände tandställningen och bytte färg så nu har jag ljusblå istället för limegrön xd! Mamma håller på att laga ungspannkaka *'nom nom* fast jag tror inte jag kan äta för det gör så j***a ont i munnen!
Ska iallafall till ridhuset idag men Toy och Lobban tror jag bara kör lite kondition! Ringde till vetrinären med för Toy måste bli vaccinerad! Smart att jag inte gjorde det när han endån vilade... Aja jag får skylla mig själv!

Mamma köpte den till mig idag! Helt okej faktiskt! Men tycker om orginalet bättre :)


Frågestund!

fråga vad som helst :)

sur och tvär..

Skulle iväg till ridhuset idag! Så gjorde iordning lobban och Toy så skulle en tjej som har hand om Angelicas hästar komma tillbaka strax så kunde ta släpet. Stod och väntade i nästan 2 timmar med hästarna färdiga! KUL nej!!! åhhh så jag blev så arg så jag sa nä nu skiter jag i detta! Så tog vi och skrittade ute i en hagen.... Förlåt men J***a SKIT!!!! :@


allt jag kan säga är

WOW!! allvarligt? haha gud vad glad jag blir att det är så mmånga som faktiskt vill läsa min blogg :O

Nytt bett!

Blev ett nytt bett på Granngården idag! Red inte med det idag för mamma ville inte ut med transporten... Men ska inviga det imorgon! Men jag testade det idag tyckte det passade ganska bra. är så gymt tveksam när det gäller bett med brytning för det är så himla lätt att det viker sig och klämmer hästen eller slår upp i gommen.. Inte okej ^^ Men iaf det var typ 10 % rabatt på det så det kostade bara 159 kr :D!


Rea

Idag har lantmännen halva priset på alla hansbo täcken! Tror jag ska dit med mamma!!

dagen

Lite ohästigt inlägg nu men ni får stå ut! Har träffat några kompisar idag. Var väldigt skönt och behövligt, annars hade jag bara suttit hemma och gjort ingenting typ. Tror det är bra att träffa kompisar när man är deprimerad för då blir man lite gladare! Om inte vännerna gör en deprimerad ^^.
Vi gick iallafall till stan köpte en ny navelpeircing. Sen satte vi oss på Mc donalds typ 2 timmar åt och pratade om allt möjligt! Nu sitter jag hos min unerbara vän Donna! Hon är i sitt stall och jag stannade hos henne. Tänk att vi varit vänner i 9 år :O! Vi hörs senare! :*
Donnas dator är för seg för att ladda upp bilder -_-'


Dag 9 - Mitt bästa häst minne

oj det finns så extremt många! Men ett med Toy som var absolut det bästa var Div 2 omg 1! För han var som om han gått sm i hoppning innan! älskade ponny <3


Toy 20-21 januari

Vila....

Dag 8 - Kommentera vad ni vill veta denna dag.

som rubriken xd


bling i dressyr?

Ni som vill blinga i tex dressyren eller hoppningen så tycker jag att ni kan köpa detta på Cheval!

Sparkling Tredelat Eggbett från Lami-Cell
235 :-
Sparkling Sporre Lami-Cell
199:-
Sparkling Stigbygel Lami-Cell
324 :-


Film från dagen


outfit


schabraket  lindorna och bootsen hittar ni här
tröjan och ridbyxorna hittar ni här


Toy 19 Januari

Hoppade lite i ridhuset. Bom räcke bom oxer bom räcke bom. Tycker det är en jätte rolig övning! Desto fler desto bättre! Mamma tyckte att jag skulle skriva att hon döpt om Toy till Töj för han sträcker så jeekla mycket på sig nu när han tvingas gå på storhäst avstånd xd! Men han gick super bra!
Fortfarande att jag måste planera min ridning mer och verkligen känna efter i galoppen innan jag släpper iväg honom.. Men han skötte sig super! Sista hoppet var det bästa men det fick vi inte på film -_-'
Finns det något intresse av filmen så får ni säga till!


..

Tack alla som stöttar och finns för mig.. Just nu känns det som om jag gått in i någon typ av koma. Sitter bara och stirrar rakt fram i hopp om att det inte är sant. Det är helt ofattbart. Saknar ord.. Bara förra veckan bråkade vi  om Merci choklad asken. Nu står den öppnad på bordet men jag har ingen lust att äta någon längre.. Ingen lust att äta alls. Jag borde känna någon hunger men nej.. Så många gånger som jag önskat att bara bo hos mamma hela tiden och nu när det blev sant så inser jag att det inte är det jag vill..Du missar när jag går ut nian med mitt första G i matte. Jag vet hur stolt du skulle vara. Du vill att jag ska fortsätta leva som vanligt. Hur ska det gå till? Jag vill ha Min pappa och min hund. Jag hoppas ni har det bra. Hoppas du hämtar mig snart. Vi ses <3


Hänt en mycket tragisk och oväntad sak inom familjen... Ni som har mig på Facebook vet. Så det kommer bli ytterst lite uppdatering framöver...

Dag 7 - Min favorit grej i stallet

öhmm ja min ponny kanske? :D Hihih jag har faktiskt ingen aning! Kanske mitt torrschampoo när man ponny varit dum nog och sovit i sitt bajs -_-'

kärlek på detta!


Dag 6 - Det här gör jag direkt jag kommer till stallet.

Direkt när jag kommer till stallet brukar jag titta på tavlan om det står något speciellt. Annars tar jag bara en kärra och grep och går och mockar :) om inte mamma gör det...


Toy 17 januari

Ridhuset. Körde markarbete med bommar mer trav än galopp. Gick jättebra! Han har verkligen börjat mjukna och börjat bära upp sig själv lite bättre! Däremot så droppade det in nya hästar lite hela tiden så han blev ganska stressad av det. Blev en heldel öppna på långsidan och volter och några tappra försök till byten ;).
Låg och galopperade över en bom på en volt mest så han och jag tränar på avstånd vilket vi inte är starkast i.. Men han gick verkligen super bra! Imon ska vi dit igen vet inte vad vi ska göra då... och på onsdag ska vi dit och hoppa :)


sålt

lite saker på tradera.com! Nu har jag endel pengar att slösa på göteborg horse show :D

Hot or Not

 Hos dressyrmupparna! Ni som följer deras blogg så antaligen när jag var med! Tycker det är jättekul att bedömas! Superbra kritik med som jag ska tänka på. Förstod dock inte varför jag skulle ha gråa ridbyxor istället? anyway =)

Bett som jag skulle vilja prova

Jag är helt galen i att prova alla möjliga saker. Tex Bett! Vet inte hur många miljoner bett jag har bara för att det är kul att prova. Sen är det bra att byta bett lite då och då för ett förebyggande syfte mot skav (samma sak med nosgrimman). Ett par bett jag skulle vilja prova på Toy är


D-ringsbett med koppar rullar.

Mylerbett Level 2 ( vet inte om man får tävla ponny på detta)
HS Sprenger bett 2-TYPE
Hs sprenger bett 2-Type

Wilson bett (tror inte man fåt tävla ponny på detta..)

Waterford bett

Typ dom jag kommer på just nu ^^

jag lever

jag lever vilket ni kanske inte tror xd! Men ni har varit duktiga på att kommentera nu även fast uppdateringen legat på noll... Varit i ridhuset två dagar denna veckan. Resten har han tyvärr fått vila.. Ska dit imon igen. Ska försöka hinna varannan dag åtminstonde. Funkar inte att han vilar så mycket när det snart är tävling!
Tar tag i det där dag 1-15 imon igen. Nu måste jag duscha och äta :)
Hoppas ni alla haft en bra helg!

sötaste mobil bilden på Toy ever!<3


Tävling hos Sara carlsson!


I samarbete med www.chevalridsport.se , http://carlssonpataket.blogg.se/2011/january/bloggtavling.html


Toy 12 Januari

Vila igen...

Toy 11 januari

Åkte till ridhuset. Körde blandning av kondition/galopparbete. Testade rida på två delat för första gången vilket fungerade väldigt bra på honom! Han var ganska mjuk och gick i stadig form förutom när han såg lite snö vid ingången för då fick han panik -_-...
Tränade väldigt mycket galoppombyten. Dom två sista gjorde han rent utan korsgalopp emellan! Riktigt stolt över honom! Låg på en åttvolt och gnagde sönder Tillslut gick det igenom! :)
Nöjd!


Toy 9 januari

Vila då jag kände att han inte behövde åka till ridhuset igen. Sen var hela stallplanen en isbana så det gick knappt att gå in i stallet :(

Toy 8 Januari

Åkte till ridhuset och hoppade några serier. Vi la ut storhäst avstånd så Angelica också skulle hoppa så Toy fick jäklar sträcka på sig xd.
Men han gick super bra! Men han var tvungen att ha regält med fart. Himla skönt att han faktiskt lyssnar framåt för skänklen! Mamma fotade men kameran ligger hos henne så bilderna kommer nog upp när jag kommer dit igen ^^


Dag 5 - Det här finns i min rykt låda

Jag har en liten praktisk väska från hööks. Ni vet den där limegön/bruna som man fick borstar till?
-Rotborste
-Ryktborste
-Ryktskrapa
-Piggborste
-Man kam x2
-hovkrats x2
-Ryktsten.
- Mini trimmer
- Sax
- Uttunnings sax
- Gummisnoddar
-Penna? xd
 Tror det är allt som jag har där i :)


Dag 4 - Hur började mitt hästintresse

Min mamma har haft hästar sen hon var liten så det kommer nog enheldel därifrån :). Jag började rida på ridskola när jag började ettan. Innan dess så satt jag på mammas foderhäst Dusty :) Sen har det bara hängt med!

Jag och melba <3 min första skötponny

Dag 3 - Min största rädsla

Min största rädsla är nog att misslyckas. Att misslyckas så mina föräldrar dig ledsna på mig. Men jag är även rädd för ormar spindlar fiskar och andra kräldjur ^^ Inte så jag börjar gråta eller jo med ormar kan det bli så. Men spindlar fiskar och andra kräldjur brukar jag bara skrika och springa iväg xd

hos pappa

Jag är hemma hos pappa denna veckan... Har ställt in några tidsinställda inlägg sen hoppas jag på att kunna uppdatera någon mer dag! Annars kommer en summering av veckan i slutet av veckan xd
 Hoppas ni fortsätter kolla :)


Dag 2- Min första ponny

Det får bli om min första foderponny. Love Joy (Jojje) ett gotlandsruss på 135 cm. Han är idag 18 år. Hade honom 14 juni 2009-13 september 2010. 1 år 29 dagar. Vi hade  extremt kul tillsammans rikigt liten busponny som man kan göra stortsett att med ^^. Vi tävlade lite lokalt från ld-lb. Dock aldrig några placeringar då vi alltid stannade ut oss. Men har två gul/blå från klubbhoppningar på 60 och 80. Jag fick tyvärr lämna tillbaka honom när jag insåg att jag var för lång.. Jag lärde mig jätte mycket på honom! På träning hoppade vi allt från Ld-Msvb utan problem. Nu är han lekisponny/ pensionär hos sin ägare igen.. Har hälsat på honom 2 gånger.. Saknar honom... <3

Senast vi hälsade på.



Titta på filmen så förstår ni nog bättre..


Dag 2 – Min första egna häst

Här blev det lite pannkaka ^^ Vet inte riktigt eftersom Toy är min första EGNA ponny så måste jag antingen skriva om Jojje ( min första foderponny) Eller Melba (min första skötponny)... så jag väntar med denna tills ni röstat fram xd


Dag 1 - Presentera dig och din häst

Dag 1 - Presentera dig och din häst

Jag heter Alice ida karin jonasson och är 15 snart 16 år. Jag är ungefär 168 cm lång och väger 48 kg(för er som bryr er). Lever som vilken normal människa som helst. Dock så är jag inte den som köper nya hästsaker hela tiden utan drömmer mest :). Jag lägger inte allt för mycket tid på skolan.. Även fast jag behöver det nu sista terminen i 9an. Men jag ska söka Hantverk textil design för jag tycker det är grymt kul att sy! Jag är ganska blyg bland nya personer men om jag känner någon så kan jag prata på och vara väldigt flummig. Jag är inte rädd för att säga vad jag tycker och tänker men jag tar inte i för mycket heller. Eh haha vad ska man mer säga? hahaha - piiinsaamt.... xd
Moving on till Toy
Toy är en lat/pigg/busig ponny på 146 cm över manken och är 16 år. Hmm svårt att beskriva honom..
Men vi har iaf gått från 0-Lc+5 på 8 månader? ganska bra iallafall. Han har gått La dressyr innan men inte så mycket annat. Hahahah vad mer ska man säga här? xD ni får helt enkelt fråga om det är nåt ni undrar! :)

Dag 1-15

kommer ladda upp en sånhär nu i veckan! Två om dagen typ xd Men Toy är ju min första häst och honom har ni ju redan hört om ^^.
Vem vill ni höra om då? xd min första sköt ponny eller första foderponny?

Dag 1 - Presentera dig och din häst
Dag 2 – Min första egna häst
Dag 3 - Min största rädsla
Dag 4 - Hur började mitt häst intresse
Dag 5 - Det här finns i min rykt låda
Dag 6 - Det här gör jag direkt jag kommer till stallet.
Dag 7 - Min favorit grej i stallet
Dag 8 - Kommentera vad ni vill veta denna dag.
Dag 9 - Mitt bästa häst minne
Dag 10 - Mina drömmar
Dag 11 - En bild på stallet
Dag 12 - Det här saknar jag
Dag 13 - En nytagen bild från stallet där du är med.
Dag 14 - Varför får ridning dig att må bra
Dag 15 - Något du och någon av hästarna du haft som du är stolt över som ni har gjort

stallet snart

Ska åka till ridhuset igen och hoppa lite serier så han blir kvickare i benen. Kanske hoppar nåt enstaka högre.

Mitt tävlingsår 2010

2010 var jag bara på tävlingar med Toy. Vi köpte honom 6 mars och var ute på våran första klubbis 2 april. Gick ganska bra.
60 cm: ett stopp xd jag drev liksom inte på ^^
70 cm: felfria.


Sen tog vi oss ut på Skol-Dm i dressyr. Kommer inte ihåg datumet och har inga bilder. Men det gick okej iallafall. Han var rädd för en hel långsida -_-' men fick 58,?? % ganska nöjd.
13 Maj var det dags för andra klubbhoppningen!
70: felfri
80: Tvåa
Minns att jag inte hann hoppa fram till 80 och var jättenöjd för han hoppade super :)

Efter detta bestämde vi oss för att starta en lokal. Så den 30 maj så debuterade vi.
Allt var extremt farligt men han skötte sig endån galant!
80: 8 fel.. Ett stopp och en rivning läskigt hinder SISTA MED jäkal ¤%¤¤W% ^^
90 debut: 4 fel SISTA HINDRET IGEN! aja hem och träna allt mer.

12 Juni åkte vi till torestorp och hoppade 90/90
första 90: 0-0 kom på 11 av 18 så haha godkänt iaf.
andra 90: la jag honom taskigt mot en oxer så han hann inte riktigt med det lyftet så ett pet.

23 Juni var det dags för Uddens superhelg.. Hoppade bara en Lc för det pissregnade! Snabbt gick det inte men det räckte till en 3dje plats ^^

Juli var det inga tävlingar utan då var vi mest ute och busade :d!
Sen 21 Augusti var det första Div 2 tävlingen. Guud vad jag var lycklig då! Toy hoppade som aldrig förr! Inga bilder utan får länka filmen.
90 enskilt: 2a blev nerpetad med ett par sekunder..
90 lag: Nolla både grund och omhoppning vilket gav laget en seger :')



Veckan efter var det dags igen. Torestorp 90/90.
Första 90: 8 fel riktigt teknisk bana... Men han snubblade efter sista i grunden så jag glömde banan och fick lägga en volt sen kom jag mot hindret och felbedömde avståndet så han fick med sig bak bommen.. men det gav endån en 3 plats. sjuukt missöjd...
Andra 90: Taskig sväng mot ett räcke. sjukt konstigt vinklat med :S aja 4 fel på sista i grunden...
Inga bilder-inga filmer

18 september Eriksmåla Div 2 (inte uttagen i lag) redigt pissväder^^ Hoppade bara en 90. Men det var riktigt svårt xd Lååång omhoppning... Felfri kom 7a av 5 placerade...
Inga bilder dock film

Veckan efter var det klubbdressyr.. ställde mest upp för att testa honom xd. Lc:1 54,07%...
Han var galet spänd och gick nästan bara på bogarna... Helt okej iaf.
1 Oktober åkte vi till udden på klubbhoppning.
90 2 faser: 2a fin runda mer grund tempo behövs..
100 clear round: 0a han var jättefin!
Film finns på min youtube kanal xd orkar inte länka fler ^^

Årets näst sista tävling gick på Kalmar hästsport klubb. Sista Div 2 omg Udden ledde redan då men blev tyvärr ner petade med 0,5 poäng.. Lite surt men ingen i laget var riktigt i form!
90 (förklass): 2a blev ner petad av sara carlsson xd men han var riktigt fin!
95(lagklass): Hoppade fel hinder(uteslutning) Dock tycker jag att det är ganska taskigt att ställa två likadana hinder brevid varandra... Toy var Nolla men jag var ute ;) haha alltså var han superfin!

Årets sista Tävling blev Hemmaplan Annas häst shop cup.
90: Riktigt fin kunde haft bättre grundtempo men kom preciiiis utanför placering när stilpoängen las ihop...
95: Missbedömde avståndet så det blev ett fel men det tar jag på mig!


Har 10 rosetter från 2010 ska försöka få 11 2011 :D haha

Toy 7 Januari

Åkte till ridhuset med Angelica. Toy fjantade sig endel för det var två ljusa fläckar (solen) i marken och på väggen! Det var jäääääättte farligt -_- . Men det blev mest galopp arbete 10 m volt vid varje bokstav. Han gick verkligen toppen! Dock kunde han vara liiite mer eftergiven i halsen för nu blev han väldigt framtung. Sen när Angelica skrittade av så coachade hon mig lite och det gick bra där med! Måste ha honom ännu mer fram och sen höja inner handen liite mer än ytter så blir det kanon! Lyckades även med 3/4 byten :D! Duktig påniii!

Sen i morse red jag även Poppe i stallet tillsammans med Sara! Gick jättebra! Hade mitt träns med pullarnos sen min sadel med. Han verkade bli lite störd av att ludden var så stort xd. Men han gick bättre idag än senast tycker jag. Och svettig blev han med! Ganska skönt red med bara varmtröja på mig :). Eller ah misstolka inte xd hade underställ fleece tröja och varmtröja ^^ Och vanliga byxor osv xd!
 
Gud vad mycket text det blev xd Aja bjuder på en bild på min tramspelle i stallgången innan vi åkte


Hemma

hemma nu igen! Varit på snabb ärende i stan ;) laddar snart upp om dagens ridpass!

Godmorgon

Godmorgon! Ingen sovmorgon för mig idag! Måste åka till stallet redan vid 9 för annars kunde inte mamma köra.. Ska åka till ridhuset med Angelica vid 12, så då hinner jag fixa allt innan jag tar in och gör i ordning Toy och Gangstern tror jag hon sa. Så imon blir det inga bilder för jag har ingen fotograf ^^

Halvkass bild från senast.


fodertavlor

Fick en beställning igår på fodertavla. Har inte gjort dom på över ett år xd men hon blev nöjd iaf :)


lädergrimma

En sak som jag ska titta efter på göteborg horse show är en ny lädergrimma! Gärna med vita stickningar eller så ingen som är smal utan lite grövre med fodring eller så :)!
Jag vet att Kings brukar ha ganska billiga och snygga men vet inte om dom kommer iår?

typ dehär stuket!

Hv polo grimman är med snygg men däremot vet jag att Sara i stallet kommer köpa en sån snart ;)


Toy 6 januari

Tog bara en skritt runda på bettlöst... Hade drivat igen som satan (förlåt med det vvar sjukt!) På hemvägen så hoppade vi snövallarna ;). Men jag skojjar inte när jag säger att det var mycket snö! När Toy gick i den så hade jag fötterna på snön! Ganska djupt då! Imon blir det ridhuset istället för pay and jump..


Viktboots?

Ska man kanske haka på Saras idé med viktboots? Verkar ju vara grymt bra träning!
kanske dessa? ;)
295006_senskydd_vikt_bak_br
Hittades här
Eller lite mer Budget härifrån


Toy 5 januari

GLÖMDE helt bort att jag varit i stallet idag xd! Var där för tidigt....

Red iaf ut med Emma runt "Ön". Toy gick jättebra men som vanligt kände han lukten av några råddjur som vi sedan fick jaga bara för att han skulle bli nöjd -_-'. Men sen tog vi några varv runt ön i galopp och sen fortsatte mot ån. Märkte då att Toy hade tappat sitt ena framskydd så det var bara att rida tillbaka... Men vi hittade det iallafall(som tur var annars hade jag lackat sönder). Han försökte dra typ hela tiden men var väldigt lätt att ta tillbaka :)


fråga

nu får ni fråga vad ni vill fram tills midnatt ;)

Rambo Micklem Multi Bridle


Jag har detta träns på Toy och jag ångrar det inte en sekund! Superfint träns med funktioner!
Kolla på denhär videon så förstår ni funktionen på det :)


Jag har inte fått mina clips än så just nu är det som ett vanligt träns men jag är endån nöjd :)!
Köptes här

outfit


snygg outfit där allt är från cheval ^^


Bilder från igår


Mamma stod för fotograferingen så dom blev inte så jättebra xd men hon fick till några :)



var inte riktigt beredd så det blev ett roligt hopp xd

trött påni! Tycker han blev söt i det nya tränset :D
vad tycker ni? :)


stallet

drar till stallet nu! Blir vila för Toys del men bilderna från igår kommer sen!

Toy 3 januari

Åkte med Angelica till ridhuset! Tänk så mycket skillnad ett ynka ridhus kan göra på en häst! Han var super lydig och gjorde galopp ombyten (vilket han aldrig brukar göra)! Behövde inte rida med gramanen heller för då räckte det med att korta tyglen så gick han i form o.O! Han ska alltid stajla när han är på nya ställen...
 Men i galoppen var han sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt stark och ville bara dra, så då fick han göra det några långsidor sen var inga problem. Satte även upp ett hinder som först låg på 70 sen 90 sen 100 cm. 
Han  drog som om han aldrig någonsin sett ett hinder innan :o! Gal1 rolig ponny man kan ha! Men jag måste träna på att vara med säker vid anridningen annars blir det kråkhopp ^^ 
Mamma fotade men blev inte så jättemånga bra men jag laddar upp dom imon för det orkar jag inte nu (a) :) 


Toy 2 januari

Red bara 20 minuter på volten i hagen.
Hade gramanen men det hängde där mest och han var skit duktig :D! Förutom när han ville sakta av hela tiden
-_-'


Snabbis

Hemma en snabbis har gjort lite ärenden på stan bla lämnat tillbaka tröjan jag köpte på hööks häromdagen för den gick sönder i en knapp.. Köpte blindbroddar istället ^^! Men nu måste jag skynda mig och äta sen måste jag iväg till stallet och ha 2 hästar färdiga till 16 för då ska vi åka till ridhuset :)

Nytt år

Tänk att det redan är 2011 :S! Weird! Aja red idag men skriver mer ingående sen för just nu mår jag inte såbra!
Fråga gärna nåt sålänge ^^

RSS 2.0