Toy 30 juni

Vila! Har inte mått bra  på hela dagen så åkte upp snabbt nu på kvällen och tog in honom och kletade in hans mule med helosan (som försvann på två röda). Hans mule har blivit mega bränd på bara idag :(... Han fick leka med bollen i boxen vilket var väldigt uppskattat :)

hästhästhäst och ännu mer häst!!

jag ska rida Toy, Hermes och Soccan nästa vecka!! Eller Hermes ska jag bara jogga men fick inte riktigt klart för mig vilka dagar men jag tror att det är lördag-tisdag? Soccan ska jag rida onsdag-fredag. Och Toy varje dag ;D! Så mycket som möjligt iaf! Funderar även på om jag ska börja rida Totte igen.Och på måndag kommer en liiiten och ganska hemlig sak hem till mig *.*!!!! Åhh detta blir bara bättre :D!!
Foto louise jonasson!!

Slänga en röst?

Ni är guuuuld värda om ni skulle vilja rösta på min bild i agrias fototävling!!
Bilden är länken till tävlingen!!

Toy 29 Juni

Vila! Lät honom leka med Godisbollen i hagen lite (:

Toy 28 Juni

Red ut med Angelica till något fält och red igenom honom ordentligt! Först var han bara tjurig och stark men sen släppte det och ÄNTLIGEN kom känslan från förra sommaren tillbaka om inte bättre!! Finisen är på gång nu igen♥! Tog in honom inatt med för knotten/myggen var dumma... Men det gjorde inte så mycket för varken mig eller Toy för då kunde jag schamponera honom lite och han kunde få äta :D!
Tror jag ska utmana honom lite i paddocken någon dag!!

Toy 27 Juni

Red ut med Angelica till galoppvägen. När vi travade fram så böjde jag han lite och flyttade honom så han skulle mjukna vilket han gjorde ganska snabbt! Han var dock ganska stark för jag utmanade ödet och tog det tredelade ^^.
Första galoppen gick käpprätt åt helvete! Han bara låste sig och drog! Sen andra galoppen fick jag ligga först då fick jag honom superfin första 25(?) metrarna sen tyckte jag att han förtjänade att springa snabbt så jag gav fria tyglar!
Idag får vi se vad som händer tror några i stallet ska hoppa så kanske hoppar lite eller så..

Försöker väcka majja


Hejsaaan!

Jag är tillbaka igen! Tack så mycket Majja som hållt igång både bloggen och Toy :). Lite små kul att folk tycker Toy är svårriden för lätt är han iallafall inte kan jag säga ^^.
Hos Karina har vi: städat stallet (skurat/tömt fölboxen),klätt midsommarstången och varit på ullared! Blev inte så mycket köpt där
Spikmatta
Ridbyxor
Läderrengörning
Ansiktsmasker
Sminkborttagning
Underkläder
Pincett
Tröja

Dagens Outfit

Idag var jag svartklädd & Toy var limegrön/silvrig ;)


Toy 25 Juni

Red ett litet dressyrpass i paddocken och han kändes ganska fin, han var inte tjafsig och gjorde det jag bad honom om. Körde på att först värma upp honom och då fick han bara jogga igång lite lätt så han skulle bli varm i kroppen. Sen började jobba honom lite och körde övergångar, lite flytta och mycket volter, stora & små. Han var lite segare för hjälperna idag men det gick bättre när han fick galoppera på lite på två långsidor, då blev han gladare och kvickare. Alltså jag måste bara tillägga att jag tycker det är superklurigt att rida Toy för jag är van vid en annan sorts typ av häst. Jag tycker liksom det är lättare att rida superheta, pigga, studsiga och bockiga hästar pga jag är van vid det. Så massa cred till Alice som rider Toy så sjukt bra! :D

Freja var med och tog lite bilder, men hehe de flesta vad helsnea, hästen var inte med på bilden och sånt. Men ni får en liten bildbomb på dom som funkade iaf :)


Toy 24 juni

Vila pga mina sega föräldrar :)
/majja

Toy 23 juni

Red till galoppvägen och tänkte köra lite övergångar och sidvärtsrörelser. Toy & jag hade en lite fajt på vägen dit för han vägrade gå framåt i 10 minuter, jag fick sitta och vänta på att han skulle ge sig och då började han smyga fram. Sen när vi väl var framme blev det först mycke skrittarbete och halter, sen joggade jag igång honom lite i traven och tog två korta galopper för han skulle bli lite varm. Började sedan jobba och jag kunde jobba med bara sisten och skänklarna. Han var lite seg och loj men efter ett tag när han fått galoppera på lite blev han piggare och mer kvick. Kan väl sammanfatta med att jag tyckte att de gick bra. Lite seg ibland bara men de är nog mest pga jag är van vid pigga och studsiga hästar.

Jag&Dattan och Alice&Toy

Toy 22 Juni

Red ut med Angelica till nåt fält lite längre bort från stallet. Blev mest galopparbete tog även ett par varv på någon volt och red igenom honom! Kändes inte helt tokigt iallafall. Men det brukar aldrig gå att rida ihop honom på skarpare bett men idag gick det minsann (:. Hoppas han är någolunda snäll mot majja nu som ska rida honom i 4 dagar medans jag är borta. Låter längre än vad det är ;)
Majja kommer hålla bloggen under liite uppdatering iaf :)

dagens

Antingen blir Toy tömkörd idag eller så rider jag ut eller så blir det ett lättare pass i paddocken! Har inte riktigt bestämt än. Imon åker jag till Ljungby och stannar där tills på söndag så Majja ska ha hand om Toy och rida honom oså! Har redan gett henne lite uppgifter (:. Sen hoppas jag att hon orkar gå in här och skriva dagens ridpass ;D! Tror jag kommer mobilblogga lite men ingen hundra än då vi fårse om min mobil vill samarbeta ;).
Mamma och Toy förra veckan ;)

BTW OM NI ÄR INTRESSERADE AV EN NY FILM OM HUR MAN FLÄTAR PANNBAND SÅ KAN JAG GÖRA EN IKVÄLL! :) Då kommer jag själv prata :o

Toy 21 juni

Massage. Han var ganska spänd i ryggen.. Och så hade han regäla knutar på höger bak vilken förklarar varför jag tyckte han såg kort ut häromdagen när mamma fick rida lite. Antagligen lårkaka vilket förklarar ännu med då han gått i betes flocken som inte är snälla ^^. Ändrade lite på sadlen med så nu har jag en padd bak ist för fram. Sen skulle jag ut och "power skritta" med honom så han inte blir fast i bakbenet igen. So I did. 35 minuter på grusvägarna. Toy tuffade på rätt så bra! Tills han hittade mat dvs...

Nuuu

Just nu är jag förhoppningsvis i stallet och mockar medans Toy får massage! Hörs sen!

Toy 2 juni

Longerade 20 minuter i paddocken. Gick ganska bra fattade bara fel galopp två gånger! Körde ganska mycket avsaktningar för det har han ganska svårt med ;)

Falsterbo shopping

Vad ska man köpa på falsterbo igentligen?
Fodrat ländtäcke med Toys namn
MADISON SWEATSHIRT DAM KINGSLANDEUREKA LUVTRÖJA UNISEX KINGSLAND
Kingsland tröjorna är nästan ett måste!! Hoppas dom finns på rean ;)
Köper bara veredus eller prestige om dom finns BILLIGA :D!
Ett två färgat pannband för att fullborda en outfit ;).
Campari Träns från Glengordon Classic Träns Meredith High Line från Prestige
Kanske nåt snyggt träns?
Det är typ det sen får man ju se när man kommer dit vad man hittar ;).

finns gumman <3

Skickar en miljon kramar till Johanna nu! Finns!! <33
Rip fläcken<3

Planer

Hoppning
Fälttävlan

Dressyr (beror på program)
vääääldigt lugn sommar

Kavajer och pannband

strl 160
Softshell strl 170
Mörkblå pikeur med vita kritstreck strl 34
Grått/limegrönt strl ponny 120 :-
Silver/rött cob/full 120 :-
Strl 34
strl 150
Ni får 24 timmar på er att lägga Bud på det ni är intresserade utav! Pikeur kavajen säljs inte under 350 kr!!

To do list 19 juni

Fota kavajer tävlingsskjortor och pannband för försäljning
Tvätta
städa lite till
Rida ut på Toy
Ta det liiiite lugnt!

pannband

Har ett par pannband klara för försäljning! Fårse om jag lägger ut dom här först eller direkt på tradera..
Hittade lite band bla silver,mörkblå,vit och beige. Så är någon intresserad av ett pannband med två av dom färgerna så säg till!
De som är klara just nu är Rött och Silver strl full! 120:-
Limegrönt och grått strl ponny 120:-

Toy 17 juni

Longerade nere i hagen i ösregnet! Gissa vem som var sur på mig  sen!!!

hästnamn

Kollar igenom min mejl och kollar på dom som mejlade mig när jag letade häst! En av dom hette Galloway. Någon som vet vem det är vart den står osv? ska vara en d-ponny ^^
Samt Munsboro Jody

kingsland hiss

MADISON SWEATSHIRT DAM KINGSLAND
499:- hos charlies

sjukt trött på allt just nu

Ja som rubriken lyder.... Jag funderar allvarligt på att sluta blogga ett tag för jag orkar verkligen inte mer just nu...
Den enda personen som förstår sig på mig till 100 % du är den bästaste gumsan! <3

Toy 11 juni

Red i paddocken på gaget... Gick sådär han lyssnade inte för 5 öre och ville bara dra iväg Men han fick till riktigt fin galopp iaf! Tog ett par skutt på 50 cm på en väldigt liten 8 volt så han fick byta galopp efter. Först fattade han inte sen gick det bra :)

Del 2


Del 1

Tycker ni att jag förklarar för dåligt så får jag göra en ny där jag faktiskt pratar xd
FILMEN ÄR CA 1 ÅR GAMMAL ^^

Det var tydligen

ganska stoort intresse av filmen ^^ Kommer upp imon i två delar! Kan hända att jag förklarar riktigt kasst men det är supersvårt att förklara :o

Intresse koll?

Är det någon här som är intresesrad av en film där jag visar hur man flätar pannband? :)

Toy 7 Juni

Red vid grusvägarna! Tog två väldigt lugna galopper och resten travarbete. Hade novabettet vilket jag inte ridit med på super länge men han gick ganska bra på det. Flyttade väldigt mycket både skänkelvikning och flytta rumpan och så längs grusvägen i både galopp och trav :). Snel hest. började regna lagom när jag var färdig och ponny var svettig när vi kom upp till stallet ^^. Filmade lite när jag satt på och visade dagens Outfit xD väldigt mobbat fårse om jag vågar lägga upp den!! :O

Nuuu ska jag

Gissa vad? Ta tag i min ridning!! Börjar försiktigt med Toy idag och rider ut,mest skritt och trav men lite galopp med och sen ska jag öka på med galoppen varje dag. På fredag får han vila för då är jag inte hemma men alla andra dagarna Måste jag försöka rida! :)
Randoom bild = mitt hemmagjorda schabrak! Fast har kortat av det 1 dm så det ska passa liite bättre ;)

Fortfarande tillsalu..

Strl 38 normalt skaft 1800:-

fler resulat Öland MsvB


Resultaten från Öland Kat D LA

Bra dag idag antar jag :D

En blogg värd att kolla

http://ebbarodhelind.bloggplatsen.se/

lagom mongo

Ansiktsmask och nyfixade naglar!
Ponny fick gå över i stora hagen denna natten! Han blev vääldigt glad när han såg all mat! Sen fick jag mig ett skratt när han fick för sig att en hink som stod i gången var tom (fast den hade vatten upp till kanten) så han dränkte nästan sig själv ^^ söte! Och jag har kollat på Tdb nu med och om jag och påni hårdtränar hela Juni så kan vi starta på Eriksmåla 10 juli! Inte världens roligaste stället.. Kan hända att det blir Lc+5 och Lb det märker vi :D

tröttt tjejj...

Helluu var så trött igår så att blogga fanns inte ens i mina tankar.. Nu blev bloggen helt plötsligt skit tråkig vad ska man göra åt det? någon idé? Igår red jag ut och busade runt med Toy ganska så jättekul måste försöka ta tag i min ridning på allvar nu igen. Toy gick även ute sin första natt inatt för denna sommaren! Hoppas det gick bra iaf ^^
Vi kan ta oss upp till toppen igen <3

Hellu

Nu är jag hos Majja och solar på hennes studsmatta!sjukt varmt ;o;o. Hann iaf rida soccan innan det blev för varmt men det var fortfarande fullt av insekter... Toy får vila för det är så grymt varmt... Hihi vi hörs senare :D

sova dags!

Nu måste jag sova! Har försökt planera upp dagen imon och kommer tyvärr inte ha någon tid över till datorn.. Så ingen uppdatering imon! Kan hända att jag uppdaterar via mobilen eller så! Ska rida Soccan på morgonen så jag måste se till att jag orkar upp bara x)!

nya benskydd?

Nästa benskydd jag vill ha är någon av dessa!

Toy 2 juni

Red lite på ett fält efter stallet (tror jag man säger). Gick skit fint i vänster varvet jätte lugn det var bara att sitta stilla och rama in honom! Sen högervarvet blev det bara pannkaka.. Han stressade upp sig och låste sig helt.. Men arbetade igenom hyfsat endån sen slutade jag uppe i paddocken och där gick han super fint :D

Min pärla <3

Valde dom bästaste bilderna för på hälften av dom visar jag rumpan ^^
Alla bilderna är tagna av http://louisejonassonfoto.weebly.com/ www.cerat.blogg.se

Grattis pluttis <3

Hela 19 år idag! Gud vad jag saknar dig.. <3

RSS 2.0