Älskade ponny

Toy var superduper mega fin idag! Så fin så man blir extremt motiverad och peppad till att rida,sjuukt kul. Började rida fram med gramanen löst bara för att ha den där när han blir stark. Han svarade bra fram och gjorde kanon fina halter från trav. Halter är inte direkt Toys och min starka sida men det är nåt vi ständigt tränar på. Hoppade bom-hopp-bom vilket är riktigt roligt! Fast roligast är nog om man ställer upp en hel långsida med sånt :D. 
 Började på 2,5 m vilket är vanliga för d-ponny men det blev andeless för stort för Toy så fick korta ihop till ca 2 m och då gick det galant! Bytte galopp efter ett par gånger riktigt fint. Så sjukt kul att han taggar till när man vänder mot det så man får sitta och säga "prooo" och sen över första bommen smacka på x). Han är för underbar <3

Jag är L-A-T.

Ja ja erkänner jag har blivit riktigt j***a LAT! Och vet ni? JAG HATAR DET!! Jag älskar att ha mycket under en dag, men då måste det flyta på så jag slipper stressa runt på olika platser varje timme.Men som jag hade det i Varberg. Jag hade perfekta rutiner när jag kom in i dom.
Vaknade vid 7 och åt frukost,vid 8 gick jag ut och fodrade hästarna och släppte ut dom allt efter som de blev klara. Ibland hjälpte jag Evelyn fixa hästarna när hon hade många. Annars mockade jag alla boxarna och när det var klart så fyllde jag hö kärrona och la in mat i boxarna+sopade stallet. Sen oftast så smorde jag innan jag gick in på lunch. Sen var det lunch i drygt en timme och efter det så red jag Toy och Colin. Runt 16 så satte jag 3 hästar i skrittmaskinen 30 minuter och tog in övriga hästar. Putsade det sista sopade och mockade lite mer.
 
Jag ÄLSKADE att vara där. Jag fattar inte varför jag gav upp.... Den chansen får man inte ofta...Förlåt men JÄVLA PISS. Så känns det att ha sumpat den chansen... Vad ska jag nu göra med mitt liv? Har nog minst 10 olika ideér... Starta eget företag,Flytta hemifrån,hitta en gård,gräva en grop och gömma mig...  Åh fml osv.. Nu så är jag ju "bara" jobbsökande. Ingen vill anställa en 17 åring utan större jobb meriter så det går ju käpprätt åt kiruna... De "rutiner" jag har nu är:....
Vaknar när jag vill oftast,äter frukost framför tvn och ligger där tills mamma kommer hem. Efter hon lagat mat och jag ätit så byter jag om så åker vi till stallet. Det är knappt så jag har motivation till att rid Toy längre.. Vilket suger riktigt mycket. Ser ni vad mycket jag hittar på med mitt liv just nu? Usch det är faktiskt så jag skäms.. Plugga komvux visst men jag har ingen motivation till det heller just nu. BRÖL.
Nu ska jag gräva mig en grop.

Värt?

Är det värt att börja blogga igen? Jag har knappast mer motivation än förut men ibland känner jag för att skriva av mig någonstans.... Vad tror ni som fortfarande tittar in här ibland?

RSS 2.0