Fina Bandit!

Tänka sig att idag är det 5 år sen Bandit gick bort.. Helt sjukt vad fort tiden går!

Varit ute i solen hela dagen

Har burit ut alla hinder på den gigantiska gräsbanan! Började vid 10 blev "klara" vid 16. Så nu är jag bränd på ryggen och mör i kroppen^^ haha
Lyckades inte få bild på HELA banan men en liten snutt av den iaf.


Vad önskas?

Är det något särskillt som ni önskar att läsa på bloggen? Lite svårt att veta vad ni vill läsa om när jag är här! Har ganska mycket att göra. Men jag kan se ifall mobilen är på min sida och lägga upp inlägg lite hela tiden under dagen på vad jag gör?

120524

Hej hej! Dagens schema såg ut såhär:
Upp vid 7 för frukost
Ut till stallet vid 8 och Morgon fodra med Evelyn
Släppa ut hästar
Mocka/borsta häst
Skritt runda på Toy (som var väldigt pigg)
Ut med Toy i hagen
Fylla hö kärra
Putsa utrustning och lite annat pill
Lunch
Mocka lite igen
fylla hö kärror
3 hästar till skrittmaskinen
ta in alla hästarna i boxarna och kvällsfodra!
Så nu sitter jag är i soffan med en extrem värk i benen! Haha redan liksom :o men jag trivs verkligen här!
OCH BTW Toy var nybadad när vi åkte hit. Idag var han SVART....Så vi får se om han får bada snart igen kanske..

Hej hopp!

Vet ni? Imorse vi kl 8 styrde vi bilen med transporten bakom MED Toy i till Varberg! Här ska jag jobba ett tag och Toy får vara kvar så länge han trivs. Just nu sitter jag i lägenheten,tog in Toy för en liten stund sen han hade lite lajbans i boxen för han trodde han var ensam inne... Fast det är han inte :).
Imorgon kommer han få gå ute hela dagen. Idag har han trots allt bara varit ute i hage ca 5 timmar. Men det ska nog bli bra när allt landat och man hunnit suga in att man faktiskt är här! Visar lite bilder på lägenheten nu. Lite små bilder på stallet kommer om ni inte hellre vill ha film? Ni bestämmer! :)
Precis innanför min dörr. Till vänster är det toalett och till höger är det garderober!
Toalett
Garderoberna
köket
Köket mot tv/sovrum
Tv rum/sovrum
Sängen-Garderob Tvn står brevid lampan typ x)
Och så stallet :)

18 år idag! <3

Idag blir fina Toy hela 18 år! :') ♥

Hos karina

Blandade bilder hemifrån karina!

 


Saker att göra innan jag åker!

Idag ska jag åka till min bästa kompis Donna och spendera lite tid med henne innan jag åker :)). Sover antagligen hos henne till imon. Imorgon vid 12-tiden ska jag upp till stallet för Majsan kommer och kollar Toy's sadel som varit iväg på tillfixning, hoppas den ligger bra nu.. Efter det ska jag, min syster och hennes Pojkvän sätta oss i hennes bil och åka till Ljungby till min kära låtsas mamma :)! Hon har fått en liten fölis nu!!
Stannar där till söndag. Majja tar Toy i helgen så han blir motionerad. Kommer hem sent på söndag antar jag, och så har jag Måndag och Tisdag på mig att packa allt till både mig och Toy OCH tvätta allt som ska med. Då räknar jag in att jag ska tvätta Toy med ;) Sen på Onsdag morgon lastar vi ponnyn och alla saker och sätter oss i bilen och åker de dryga 6 timmarna till *******!
Och på allt detta så tänkte jag även försöka hinna med att göra en ny bloggdesign x) LYCKA TILL ALICE!
Så nu kanske ni förstår att jag har ganska mycket att tänka på utanför bloggen? :D
Fölsingen :))

Saker jag verkligen behöver innan jag åker!

Stövelstrumpor och ridhandskar!!! Mina SUPERDUPERMEGA BRA handskar från Hööks har gått sönder... Helt allvarligt så har jag använt dom max 15 gånger! Så jag behöver några tunna smidiga vantar som inte går sönder så lätt men ger ett otroligt bra grepp ;). Fixar någon det till mig? TACK!
Såg även igår när jag packade att jag bara har 3 par stövelstrumpor kvar.. Gr8 med tanke på att jag ska börja använda mina nya stövlar som är så tajta att jag inte kan ha vanliga strumpor i! Lång mening... Haha, nej men på måndag så får jag bestämt pallra mig iväg till Cheval och köpa stövelstrumpor och några handskar.
Har inte bestämt mig än vilka det blir utan jag får prova och se där tror jag...
Show sock 3-pack från Kingsland
Ridkläder - Handskar - Roeck-grip sommar från RoecklTechnical Material Riding Glove från Kingsland

Ingen mask här inte ;)

Tummen upp!!


Mamma är så duktig!

Hon har gjort ett par jättefina nyckelringar :D


Totte 11 maj

Red Totte i paddocken, inte ridit honom på ganska länge så tog ett litet tag innan jag hittade knapparna! Men OJ så fin han var!!! Denna ponnyn har potential så det bara skriker om det! Han ville gärna krypa ihop lite väl mycket så fick lyfta honom ganska ofta. Men annars var han superduperdunder fin!
Kryper ihop...

Monne 11 maj

Red Monne åt Carin som skulle bort. Blev endel galopparbeten då han varit lite envis i bytena så jag siktade på att han skulle byta rent! Det gick bra mot slutet när han började ge sig. Mamma tog några bilder och filmade lite med.
Tycker jag rider som en kratta på filmen... Får väl skylla på att jag inte ridit honom så många gånger ^^

Mina "nya" ridbyxor har kommit :D

Älskar att de båda kom samma dag med x)


Hästskötare på dagens tävling

Följde med Angelica till Nybro som hästskötare,hon skulle ut med 3 hästar så hon behövde verkligen all hjälp hon kunde få! Dagen gick riktigt bra tyckte jag iaf men jag tror att Angelica tycker detsamma :).
Cautia:  120- 0+0 , 120 4 fel.
Hermes: 120- 0 , 130 debut 4 fel.
Lobban: 130- 4 fel 60 poäng. (ackumulator)
Detta ger mig lite för smak på mina äventyr som kommer dra igång snart :D.

bumbidumbidoo

Väntar på att dagarna ska gå fort! Vilket de redan gör visserligen, trodde det var måndag idag.. Haha, men blev inte igår som jag åkte utan förhoppningsvis den 12 maj ist!! Håller tummarna så hårt jag kan för det! Har ni några aningar om vart jag ska? ;) ca 6 timmar enkel resa dit Med bil+släp.
Toy är förresten väldigt lycklig över vädret för han får gå utan täcke i hagen!! Han var grå/svart idag när jag tog in honom... Älskar att ha en skimmel....

Isabell hårstrå


RSS 2.0