Ett gott skratt

Hittade en liten webbshop här på nätet. Priserna är så jag ligger dubbelvikt av skratt x) hahaha herregud! HOPPAS att hon tänkt att frakten är INräknad isf. Men fortfarande stört.
http://shop.textalk.se/se/shop.php?id=6462

Toy 29 Mars

Började nere på ängen men det var nästan omöjligt att rida där,delvis för han var så extremt stark och så var det väldigt ojämnt. Red upp till paddocken och tog lite galopp och trav för att känna av honom. La mer fokus på halterna från trav idag. Han brukar dra ut hela halsen och dra mig ur sadlen när man ska göra halt men idag fick vi till några riktigt bra.
Bild från dressyr träning i somras.

Bilder

Finaste killen!


Toy 20 mars

Ponnyn var så grymt fin idag! Skulle rida dressyr i paddocken men det blåste nåt så in i norden så Toy blev en 154 cm hög arab hingst med stålfjädrar under hovarna!! Han hoppade för allting som rörde sig minsta lilla.. Men dressyr blev det iallafall. Lyckades tillochmed sätta två fina förvända galopper på volt i båda varven!! Skänkelvikningarna behöver finslipas likadant med öppnor och ökningarna i traven sen jäklar blir vi farliga i dressyren ;). Tänkte faktiskt försöka starta lite dressyr i sommar...
Så jäkla underbart, Mamma har fått kontakt med Toy's uppfödare som tagit kontakt med tjejen som köpte Toy direkt från uppfödaren. Så nu har jag helt plötsligt fått kontakt med alla Toy's förra ägare!! Eva,Sara och Sabina! Tycker sånt är jätte roligt att få kontakt med alla dom och behålla den!! Dom har lika stor rätt till att få veta hur det är med honom nu som alla andra har! Eller hur? :)

Jag.är.hoppsugen...

Tror både jag och toy har liiite hopplängtan.. Red lite markarbets hoppning igår(?) och mot slutet fick mamma höja upp till 70 cm. Toy DROG mot hindret!!! Hur ofta händer det liksom? Haha men jag vill inte hoppa ordentligt förrens han fått upp bättre kondis.. Får lasta och åka till hagbynäs så jag kan rida på dämmet fältet och släppa honom så han får delvis springa av sig.. Han är som dynamit att rida nu.. Men lägre höjder är okej nu men Max 70 cm.


Pluttis

Toy leker tittut!


Visst var det fint?

Älskar mitt nya lamicell schabrak passformen är toppen och färgen är sååå läcker! :D


Fix i solen

Fixade i ordning Toy i solen idag! Riktigt härligt väder ute!!

 


Toy i söndags

Han var väldigt fin för att ha gått så lite som han gjort. Men nu börjar hårträningen igen ;)

Nu sitter vi här igen!

Började med två filmer i morse sen gick vi till pizzeria Viktoria och åt lunch och nu sitter vi hemma hos Emma igen och går in i matkoma igen! Nu blir det Björnbröder och sen Ice age! :D


GRATTIS BERIT <3

Nu är du lika gammal som mig i en månad :f <3

Hahaha

Lektion ett till höger lektion 3 till vänster


Mitt finaste hjärta


RSS 2.0