Toy 31 maj

Red lite seriöst första 15-20 minuterna men sen orkade jag inte mer så då flängde vi runt i paddocken ;D! Men han kändes fin! Lite mot skänklen i vänster varv..
Vet inte riktigt vad som hände här?
lagom fluffig svans :D

this or that?

Ridbyxa med LOGO från John Whitaker
måste hursom ha ett par nya ridbyxor....

nu åker jag

Nu åker jag till stallet xd antingen rider jag barbacka eller så longerar jag i grimman!

kingslands vill ha!

GILROY STICKAD TRÖJA KINGSLANDEUREKA LUVTRÖJA UNISEX KINGSLAND

Fotoshoooot

Ett litet smakprov från dagen!
pigg ponny ser mat. Matte sitter i långklänning och vill inte åka av...
fler kommer nog imon

3 år idag <3


Totte 30 maj

Vila. Han motionerade själv i hagen ^^

outfit till majja


Toy 29 maj

markarbete i paddocken uppbetslat på Gag. Gick vääldigt bra ,skönt att få den känslan igen! Lite konstig i höger varv men kunde inte sätta fingret på vad det var... Men red lite olika övningar och han gick väldigt fint. :)
Gjorde en snabb ritning så ni ser vad jag gjorde.
Volterna gjorde jag i bäggevarven fungerar super om man vill lösgöra tycker jag! Toy fick plats med 7 galoppsprång emellan bommarna = 17,5 m. Och sen hade jag bom hopp bom och dom låg på 2,5 m.

svar på frågestund

Carro
Din största dröm tillsammans med toy?
Har du haft någon ponny innan toy och jojje? :)
Vad är det värsta som hänt dig och toy? tolka det hur du vill :P
Svar: jadu dröm och dröm.. att han ska springa in i transporten kanske? Haha nä men på JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄTTE lång sikt så starta La! Men det tänker jag nog inte göra.
Innan Toy och Jojje hade jag Melba (shettis) 07 sen blev hon såld då började jag rida Bandit fram till 2008 då han fick kolik och var tvungen att avlivas.. På måndag måndag är det 3 år sen.
Svårt... Men det måste nog vara när han varit klockren på tävlingar och jag glömt banan ^^

Bandit

Melba
Ebba
Är totte din egna ponny? 
Vad är ditt och toys mål i år?
Vilket är ditt favoritschabrak av dom du har?
Svar: Totte är en ponny i mitt stall som jag hjälper till att hoppa in/tävla.
Har faktiskt inte några direkta mål. Men att bli felfria och placerade i fler Lc+5 och kanske debutera Lb. Och debutera fälttävlan
Ojjjj haha har så många :o! Favorit tävlings schabrak kan jag nog knappt välja.. tror nästan mitt lamicell. fast det har legat väldigt länge så är det ju bara såååååååå snyggt :D


Anna
Hur länge har du haft Toy ?

Vad har ni för meriter och vad är era mål ? 

:)
Svar: 1 år 2 månader och 23 dagar
Meriter var för sig eller tillsammans? Jag har startat upp till 1 m med c-ponny på klubbtävling startat Lb på lokal tävling och ridit Lc programmen i dressyr ^^. Toy har gått La dressyr. Och tillsammans så har vi placeringar till Lc+5 i hoppning och startat Lc dressyr och hoppat Lb på klubbhoppning ^^. Målen är svåra att säga då jag knappt sätter några mål men som jag skrev innan att placera oss i fler Lc+5 och debutera Lb vore kul och även fälttävlan :).

anna
Unghästen du har berätta lite om den, målet, varför du har han och hur länge etc :D

Svar: Känner inte till så mycket bakgrund om honom faktiskt! Hon födde upp honom själv,han har varit död (hängde sig i hagkompisen maggjordar). Hon har gjort all utbildning av honom själv Jag rider honom bara för att hoppa in honom och målet med det är vell att han ska känna sig säker och kanske komma ut på någon lokal när han blir 5 år eller så? Vill inte stressa fram honom. Har inte sagt någon tid eftersom vi står i samma stall men tills någon av oss tröttnar och flyttar kanske xd

säljes

strl ponny något urtvättat annars fint skick! 50 kr är startbudet ^^

Toy 27 maj-28 maj

27: Tömkörde gick sådär.. Tror båda är lite ringrostiga han var väldigt stretig och allmänt uppkäftig och då blev jag väääldigt sur! Sen ville han inte fatta höger galoppen heller -_-.. Aja man har sina dagar. Masserade och streachade efter.
28: Vila, Mamma hade morgonen i stallet så hon fixade allt då.
- bild från anna träningen

Hej heej

Precis kommit hem från Donna! Haft massa skojj med henne som vanligt. Darför bloggen legat lågt. Tänkte att jag skulle ta och svara på frågorna imon Kl 13 00!! Fortsätt fråga då :)

http://binnastoy.blogg.se/2011/may/ar-det-dags.html#comment

återstår att se

Jag: jag tar en bit av falukorven.
Mamma: Visst,men det är kycklingkorv.
Jag: *stirrar på henne konstigt* seriöst?
Mamma: Jaaa men ta en bit det smakar likadant.
Jag: Nej tack vill leva!
Någon av er som smakat?! :o
Google bild

Fortsätt fråga

http://binnastoy.blogg.se/2011/may/ar-det-dags.html#comment
Blir det inga fler frågor så blir det ju inte kul :o

Outfit

ganska tuff ^^

känner mig dum..

Toy fyllde faktiskt 17 år i lördags! Trodde det var den 26e men tydligen inte.. Grattis i efterskott bäbis <3

Toy 25 Maj

Vi drar ett streck över början av ridpasset... Upptäckte idag att Toy var högdräktig! Bantning here we go! Haha så jag bestämde mig för ett pass med endast skritt och galopp! Gick bra till en början men sen slog det slint i huvudet och han drog iväg... Inte bara en gång heller. Blir så jäkla sur när han gör sånt! Så det slutade med att jag släppte så fick han galoppera bäst han ville! Fort gick det men blev han något tröttare? Nej.. Han går igång på att få springa mycket och fort! Så efter 30 min kämpandes gav jag upp och gick in i paddocken för att rida igenom honom i galoppen.. Tror ni han gick fint? JA gud vad fin han vart! åhh blir så sur på honom när han beter sig såhär -_-
fin eftergift va? var faktiskt inte beredd på att han skulle ta i så..

Totte 25 Maj

Red lite halvt oserriöst idag. Det blåste storm och han var rädd för allt så han var väääldigt på tårna! Men vi provade en ny sadel som jag tyckte låg ganska bra. Men väääldigt liten tyvärr... Men ja han gick skit till en början då han var väldigt ur fokus sen började det släppa och han hoppade jättefint!
AAAAAAAAH SKUGGGAAAAAAAAAAA :o

hemma och vänder

ska strax iväg till stallet och hämta alla sadlarna som vi lånat hem till Totte och lämna in dom samt hämta nya sen ska jag rida bägge två! Sen måste jag hem och FÖRSÖKA plugga till ett prov som jag varit med på kanske 3 lektioner av... Förstår ingenting.. Hörs sen iaf :)

Toy 24 maj

Skulle rida MEN när jag kom till stallet så hade det ösregnat ett par gånger idag så min ponny var sjöblöt! Skojjar inte om man hade kunnat ta svettskrapan och dra av allt.. Orkade inte vänta tills han skulle torka...

Scapa intresserade?

Finns på hastnet för 900:- Bilden är länken till annonsen!

glöm inte

frågestunden :)
http://binnastoy.blogg.se/2011/may/ar-det-dags.html#comment

To die for

GILROY STICKAD TRÖJA KINGSLANDGILROY STICKAD TRÖJA KINGSLAND

<3

Du är verkligen världens bästa <3

Godmorgon?

Ska cykla till skolan nu! Är ett under att jag ens kunde starta datorn nu? :D Bjuder på en riktigt söt bild på mig!! ironi
Kan inte vara serriös på morgonen!

är det dags?

Tycker ni det är dags för en frågestund? :) är ju enheldel som läser min blogg och finns säkert några som undrar något :D inga frågor är dumma frågor!

det stavas lättroad


vad fasiken?

Någonting stämmer inte just nu.... Jag nyser och snorar och ögonen bara rinner och kliar. Pollen? Aldrig reagerat på det innan! Kände mig slö i morse och mådde inte alls bra så det blev hemma idag. Måste ju vara pollen :(

för mycket hööks..för mycket


fail

la dit orginal märkena

vilka är ni?

Är ju endel som läser min blogg nu! Kul,vet max 10 pers som gör det men nu är det faktiskt runt hundra som gör det!
Hur gamla är ni?
Har ni egen häst/ponny?
Hur hittade ni hit? :)


Toy 22 maj

Ridpasset var väldigt enkelt! Kände mest på honom efter massagen! Han var jättemjuk och fin till en början men sen mot slutet när kraven blev liiiite för stora så blev han en pain in the as! Men det slutade iallafall hyfsat:). Sara fick rida poppe så fint ut :D!
Fail bilden
sne?

inhandlat

den limegröna påsen såklart :D

Im alive!

Hej hej hemskt mycket hej!! Super dålig uppdatering nu i helgen för jag har haft annat för mig! Bilder från gårdagen och lite mer ingående om passet kommer senare under dagen:).

till sara

Nu åker jag och majja till Sara för lite trevligheter! Hörs imon:).

Toy massage 20 maj

Han var tydligen mindre spänd idag än senast vilket känns bra! Och han har lagt liite på ryggen som tur är! Hon fick kolla på sadlarna och tog bort båda fårskinnspaddarna och paddade upp hoppsadlen lite fram och dressyrsadlen låg superbra utan nåt! :D Kommer kännas tomt utan fårskinnspadd!!! :o Skulle fortsätta tömköra 1-2 dagar i veckan och över cavalettibommar. bokade ny tid med 21 juni 09 00(lite memo åt mig^^)

kvällsunderhållning<3


spriiiiinnng

hihi jag springer mellan att städa på rummet och datorn! Ska ju få finbesök på lördag och inte hinner jag städa imon! :o Så liite kass uppdatering idag ^^

Skillnad på Totte

30 mars
4 maj
18 maj
Ganska stor skillnad va?

Totte 18 maj

Började med att longera honom lite så han fick springa av sig. Tror att han vilat sen tävlingen ^^.. Sen när jag väl hoppade upp så gick han super fint i högervarv men vänstervarvet var bara piss i början. Tog rätt galopp 3/4 av ridpasset vilket är en bra förbättring :). Sen i galoppen så bärde han sig väldigt fint i båda varven och efter galoppen så gick han klockrent i både höger och vänster varv! Sen fick han ju somsagt hoppa studs för första gången med vilket gick super! Lite vinglig i början men sen drog han järnet! Kom rätt alla gånger utom en då jag la honom knasigt. La aldrig upp helt utan bara halva hindrena. Sen joggade jag av honom lång och låg.

Toy 18 maj

Uteritt lite mer galoppträning än vanligt. Bara höger galopp för det är det som han varit svag i nu. Men såfort han blir rädd för nåt och hoppar till så byter han galopp men hamnar i korsgalopp så då fick jag göra halt och rygga och sen ta en ny fattning!  Gick bra tillslut och på sista biten hem så fick han ta kortkort samlad högergalopp vilket gick utmärkt! Blev lite svettig så fick spolas av lite grann efter ^^

hard work work!!

Idag SKA båda pollarna bli motionerade! Totte ska få hoppa lite studs(låååga höjder) och Toy ska få rida ut och galoppera av  sig. Hovslagaren kommer imorgon och jag hinner inte rida innan och han går inte att rida efter för han blir öm. Och på fredag ska han få massage så då blir det vila med men på lördag blir det lätt i paddocken :)

Jobbig hy?

Gör detta!
Ta 1 msk smaklös Gelatin
1 Msk Mjölk
Blanda i en mugg som går att sätta i micron. Rör om någolunda (ska klumpa sig lite). Sätt in i micron 10 sekunder. Ta ut och applicera på drabbat område i ansiktet med en pensel som du får vara beredd på att slänga ;). Vänta tills det torkat sen drar du bort den :).

Tröööööööööttt

Förlåt för min urusla uppdatering idag men allt känns på botten.. Känt mej såhär hela dagen!! Surt! Kanske har nåt med vädret att göra?
Någon mer som känner som jag?

Fattar ingenting?

Mitt humör är på botten just nu.. Jag är trött tjurig och hungrig och så finns det ingen mat hemma heller.. OCH så börjar jag böla för ingenting!! Tycker inte alls om detta... Ingen rolig uppdatering idag alltså!

Toy 16 maj

Tog en runda ut på hacket. Gick ganska bra inte allt för pigg men Toy går inte att arbeta i form på hacket.. Så det blev väldigt chill för honom!

finns detta?

Någon som vet om detta verkligen existerar? Man ser ju självklart på bilden att den är redigerad men ah ^^ tänkte ifall det fanna iaf!
Bilden är länken till annonsen
Annonsen var borta så redigera ihop en snabbt! Fast fortfarande bättre än i annonsen! xd

skulle ni kunna?

Skulle ni kunna lägga ut mellan 700-1,300 kr på en nosgrimma? För mig är det helt sinnes!
Däremot tycker jag att repnosgrimma gör snyggt! Synd bara att man inte får tävla ponny med det :(... Men ska helt klart ha det på storhäst sen :)
Dessa hittar ni hos Tophorse

haha


gud vad jag saknar dig..

Bajby <3

Toy 14 maj

Vila... Han har fått enheldel vila denna veckan då jag har haft så ont i min kropp. Ingenting han verkar tycka är hemskt direkt.. ;) Var nere i hagen idag och gullade med honom. Tror jag ska försöka rida imon eller om mamma får tömköra honom det får vi se!
bild från i förrgår när mamma longerade!

Totte Tävling 14 maj!

Var som sagt på Udden och hoppade en liten 50 cm clear round idag! Första gången som han är på Udden sen är han inte heller så van vid att det är så mycket folk som springer runt eller att det är massa ponnys! Till en början var han väldigt på tårna men sen lugnade han ner sig! Tyckte dock fortfarande att det var läskigt när folk hängde över läcktaren och gick där! Så vi tog det lilla lugna och travade runt på framhoppningen och travade runt hela banan med! Han var jätteduktig trots att det var olika färger på alla hindren! Sötis! Men det blev en liten rosett minsann :)
Jag vet att jag inte har den bästa sitsen eller eftergiften!! Det var bara meningen att komma runt!
Det var farligt när folk gick upp och ner för trappan mot fiket!!
LÄÄÄSKIGT HINDER!!
Hanna om du vill så får du ta bilderna härifrån eller så får du messa mig så skickar jag till dig :)

Tillbaka!

Gick superduper bra! Ska bara ta en dusch nu sen kommer bilder och lite mer utvärdering av dagen! Tävlingen var ju inomhus så det vart ju bastu! :o

sova?

Måste nog igentligen sova nu.. Ska möta Hanna i stallet vid halv elva och fixa Totte! Han ska få knoppar trots det bara är en klubbis :'). Sött! Hoppas han inte får av mig igen. Borde igentligen inte rida eftersom jag har en spricka i ett finger blå höft och väääldigt ont i nacken men skit samma här ska tävlas :D! Sen är det ju bara 50 cm!
måste bara lista ut hur jag ska hålla tyglarna imon?...

Toy 13 maj

Vila

när Toy

När Toy är 19 då är jag 18... Då är mitt sista ponnyår och JA jag ska gå över till storhäst och har en redan som väntar på mig MEN jag tänker ALDRIG sälja Toy! Det känns liksom inte lönt? Sälja en 19 årig valack kan få max 10 tusen för honom i det läget. Nej Toy stannar med mig! Och när han fyller 19 eller 18 så ska han få trappa ner på tävlandet. Jojje var fyllde 17 år när han stod hos mig. Jag kände att hans ben inte var gjorda för att gå och tävla hela tiden! Så efter den sommaren så bestämde jag att han skulle få ta det lugnare med tävlingar. Jag tycker själv att jag gör rätt för man kan inte alltid märka på hästen om den har ont! Det kan komma plötsligt.
Sen när jag flyttar hemifrån ut på min kära hästgård så SKA jag ha Jojje och Toy som mina små pensionärer!
på sötnosens födelsedag 09.

TRETORN SÄLJES

Mörkblå strl 38 Jättefint skick :) 1800:-

Toy 12 maj

Mamma longerade nere i hagen! Gick bra stundvis. Tog lite bilder men hinner inte ladda upp dom ikväll tyvärr :(

oups


har inte så mycket att säga...

Tror mamma ska få tömköra/longera Toy idag så får jag stå för bilderna! Har ont i hela kroppen men men det är smällar man får ta :D
Lite bilder från sist
Som ni ser på vissa av bilderna så har Toy lite otur när han tänker!

Toy 11 maj

Bebis fick vila! <3

jag är med och tävlar

bilden är länk till tävliingen

nästa inköp

-gärna 10 liter!!
Allt som jag lagt dit är nödvändiga saker! för en gångskull ^^ men kan inte köpa allt samtidigt utan får ta lite i taget :)

jag är med och tävlar

bilden är länken till tävlingen!

LYCKOSPARK

I DIN RUMPA CARRO!! Hoppas det går åt helvete ( asså att han visar sina problem xd)
Visste ni att jag sökte till ponnyakuten förra året samt tänkte göra det detta året? ;)

tävla totte

Lilla Totte ska få starta sin första tävling på lördag! Men är fortfarande osäker på klasser! När det är lägre än 50 så orkar han inte lyfta tillräkligt på benen.. Då är frågan om man ska hoppa 50/60 eller bara 50? hmmm

ni missar vell inte rean?

Cheval har rea på sina Scapa schabrak från förra året! Passa på att fynda!!
REA • Scapa Royal memb 2010 allroundschabrak schabrak
359:- 598:-


Spexdag i skolan!!

Lite blandade utklädnader! Tog min pappas gamla overall (oljig och smutsig) och en kepa sen lite smuts i ansiktet :).
när jag kom hem så passade jag på att ta lite bilder på naturen!!
Natur bilderna får vara mindre för dom är sjuukt stora!!
Dom två sista bilderna bjuder jag på :)

Toy 10 maj

Vila

bildlänkar

Ni som vill byta bildlänkar kan skicka era bilder till mig! [email protected]! Mina krav är att ni uppdaterar regelbundet samt tar min bildlänk ^^

Totte 9 maj

Vila!

bilder från tävlingen

fotografen är elin svensson och ni hittar henne här!

Klicka f5 om ni ska få bort den gråa headern!

Klicka f5 om ni ska få bort den gråa headern!

Tävling 9 maj

Gick faktiskt ganska bra!! Kom ihåg hela banan *kryss i taket* xd! Men det var inget svårt direkt.. Fick tiden 24,nåt tror jag kom 7a av 16 så det tycker jag är bra iaf!! Han var framåt för skänklen men framåt slutet av banan blev han längre och båda var helt slut ungefär! Sen när han kom hem fick han massa morötter och så spolade vi av honom sen fick han gå ut i hagen och rulla sig bäst han ville :)
Han fick allvarlig panik när hans kompis gick in på framhoppningen!!
åt upp resterna från moroten på marken -_-

Toy 8 maj

red ut en runda på en pigg ponny men kom bara fram till det fältet där jag skulle rida när jag sedan insåg att markägaren var där. Så det var bara att vända fast Toy små galopperade i skritt tempo över taggad!!  Man kan sammanfatta honom såhär idag. ALLT var farligt stenar löv gräs ja allt.. Gjorde tillochmed galoppskänkelvikning över en stenmur på 50 cm för det låg en plastpressening på högersidan!!!! haha suck! Men sen red jag in i paddocken mest för att få honom att lugna ner sig vilket gick bra. Han var jättemjuk och fin lite stark i höger och fattade gärna fel galopp. Satte upp ett smalt räcke och hoppade ett par gånger gick super men han drog som bara den!!! :)

funkar inte?!

min blogg fungerar inte :'( sad face och emo typ

utmana ödet?

Ska testa rida ut idag men INTE med kimblewicket! Utan med ett tredelat!!! kommer dö..
ehe nejdå men om han går okej på det idag så får han ha den imorgon på tävlingen med. Om dom nu får tummarna ur arslena att skriva in mig på startlistan!!!! Verkar som jag är på världens bitch humör idag xd.. Skulle igentligen åkt till Udden med Totte och förberett honom mentalt inför tävlingen nästa vecka men transporten var upptagen så vet inte när den kommer tillbaka.. suck...
Ja tack!
btw drars den av en chevrolet blazer *_*

fråga

Anonym om vilka?!:
vad tycker du är fel på tretorn? ;)
svar: Dom passar inte alls mig i benformen så jag tycker dom känns lite B faktiskt ^^. Sen fick jag SÅR på hälsenorna när jag höll på att gå in dom. (syns fortfarande) blä ungefär? även fast det är mina slit och släng stövlar så tycker jag inte om dom x)
Ser ni skillnaden?

stallet nu!

Tömkörning står på schemat!

vilka?!

Tror nästan att jag vill sälja mina tretorn och satsa på att köpa ett par nya pioneer.. Men jag vet inte för Tretorn är ju mina slit och släng stövlar men jag avskyr dom x). Och mina nuvarande pioneer är jäätte uttöjda i foten :/

Någon intresserad?

Av en Canada Goose strl xs?
Kontakta mig då via mail [email protected]

outfit igen

Någon av dessa blir det. Längesen vi hade limegrön men å andra sidan
En skönhet klär ju i allt ;)

Toy 6 maj

Longering med Halsförlängaren + upphöjda bommar! Toy var helt ur fokus och tyckte det var skita kul att dra i halsförlängaren så den töjde ut sig och han slapp arbeta! Sen istället för att fatta höger galopp så blev det vänster galopp och korsgalopp... Inga vackra bilder direkt ^^

Planering

Idag: longering med inspänning
Lördag: Rida ut och galoppera
Söndag: Rida ut och galoppera samt tvätta honom.
Måndag: Skol-dm 90 cm
Tisdag Longering

outfit till tävlingen?

Kanske nåt sånt? bara ett problem.. JAG HAR INGEN RÖD TRÖJA!!! :'( kanske kan bli sponsrad av cheval? (a) hihi nej men om någon i kalmar trakten har någon röd tröja typ xs/34 att låna ut så hör av er :D

rätta raden

Jag floppar över 150 i höjdhopp/Klarar inte ens 1 meter.
Jag byter mobil ca 1 gånger om året/ haft samma mobil i 5 år.
Toy har islänning långt bak i stammen/ ren connemara.
Vi har som mål att kvala MvsA till 2012/ har inga direkta mål.
Toy är isabell/ Toy är svart.
Toy älskar pussar/ Toy blir sur när man pussar honom.
Rätt svarat

Donna
Majja
de två personerna som känner mig bäst ^^

panik känsla?

Ska tävla på måndag och kom på IDAG att jag fortfarande inte hittat nåt bett som Toy går 100 på... Blir antagligen hacket kanske? Dock lite småpinsamt att ha det på tävling eftersom han inte går att lösgöra på det :/ aja

Totte bilder

Jag är mycket medveten om att min sits inte är korrekt och att min blick är neråt ^^
han fick bestämma avstånden själv idag då blev det lite såhär i början!
Finis!
Och så dagens fail bild!

Toy 4 maj

Blev lite intervall ute på fälten! Samlade även ihop honom endel och arbetade honom massa i vänster men i höger varvet bara drog han järnet så då fick jag ta högervarv i paddocken sen ^^ han var iaf jättefin :)

Totte 4 maj

Lite gymnastik hoppning i paddocken kan man säga! Började med gramanen sen efter en liten stund så tog jag av den och då gick han kvar lika fint så han var super fin hela ridpasset! Precis så behöver han gå för att bygga ryggen rätt och få bort underhalsen! Ibland blir han för låg och ibland för hög men var väldigt lätt i handen idag just för att han ska kunna söka sig nedåt!
Bjuder på ett par bilder resten får ni kommentera för! Minst 3 st ;D

trasiga? nejdå!

VÄRLDENS skönaste byxor! Vill verkligen inte slänga dessa men min mamma blir sur när jag använder dom :(

Sverige outfit

Lite överdriven men ack så snyggt!

Toy 3 maj

Tömkörde faktiskt Toy idag för första gången! Har själv bara tömkört shettisar innan^^.
Först så var han lite skeptisk och visste inte riktigt hur man skulle göra sen blev han bara WOOOW! Han gick grymt fint i traven mot slutet och verkligen kom ner lång och låg så man såg hur han sköt upp ryggen!! Mamma och jag kom fram till att han ska gå i lina 2 dagar i veckan! 1 dag longering och 1 dag tömkörning! Måste däremot skaffa ett par riktiga tömmar! Dom som jag har hemma är bara 5 meter..Fick även några failbilder men vill ni se dom så får ni kommentera^^.
Ser ni katten!? Han är störd. Han sprang in i paddocken och la sig framför Toys hovar när han skrittade -_-'. bara för att jag har börjat bära upp honom och gosat med honom så följer han efter mig hela tiden!!! :O

sant eller falskt?

Den som gissar rätt får länkning!
Jag floppar över 150 i höjdhopp/Klarar inte ens 1 meter.
Jag byter mobil ca 1 gånger om året/ haft samma mobil i 5 år.
Toy har islänning långt bak i stammen/ ren connemara.
Vi har som mål att kvala MvsA till 2012/ har inga direkta mål.
Toy är isabell/ Toy är svart.
Toy älskar pussar/ Toy blir sur när man pussar honom.

hemma

från skolan idag mår sådär bra.. Både förkylning och illamående så jag valde hellre att stanna hemma än att gå till skolan och klaga. Men ska försöka pallra mig upp till stallet och longera/tömköra Toy! Fårse vilket det blir
1 maj 2010 <3

två underbara

Dessa två underbara gossar finns det inga ord för hur mycket jag älskar dom ♥
Utan dom vore jag inget

Toy och Totte 2 maj

Vila för min höft är knasig! :(

före och efter!

Jämnförelse bilder på Toy igår när jag borstade! Han var bara liiite smutsig men tillräckligt för att ni ska kunna se!
Använde mig bara av rycktsten och rotborsten!! :)
Före:
Efter!

säljes

sammet schabrak från jacson strl ponny 100 kr

Toy 1 maj

Hoppade lite grann i paddocken och Mamma fotade ;). Han gick bra men det var nåt i högervarvet som han störde sig på. Kändes lustig i båda bak. Kanske kan vara att jag lindade honom med han brukar inte reagera på det? :o konstigt... Men hoppade upp till 1 m sen fick det räcka! Han hoppade lika bra som alltid när jag la honom rätt dvs ^^.

välkommen till samlingen


RSS 2.0