bocaj vs tretorn vs hööks vs börjes

hööks 1 899:-                                          börjes 1 445:-
Ridstövel Falsterbo GT Tretorn
Tretorn 4 999:-                                                          bocaj 2 299:-
Vilka tycker ni är snyggast? Får jag välja själv så får det nog bli dom från börjes Eller tretorn!

Hemma igen!

Hejsan hoppsan! Kom hem för ett par timmar sen men har suttit och redigerat lite bilder tills nu! Tänkte ladda upp ett par av favoriterna!
Ganska gigantiska bilder!
"lilla" kryddan som ska föla om 4 veckor! Blev ingen bra bild på Elwira för hon ville bara vara i min famn hela tiden men det är inte så lätt nu när hon är så stor!! :O
Sen har jag även ridit shettis! Tro mig dom dog inte!!

Terrängträning 4

Thats all ;D

Terrängträning 3


svar på tal!

Svar: haha varje dag som jag tar in Toy så är han täckt med damm! Man kan klappa honom på rumpan så det bara yr damm från honom! Och såfort det blir lera ute så är han inte dålig på att rulla sig direkt. Likadant när man spolat/tvättat honom då vill han direkt ut och rulla! Men nu när han går utan täcke och rullar sig så får han gräsfläckar och massa damm såklart! Likadant om han ligger ner i boxen så lyckas han alltid pricka in kissfläcken eller en skithög!
Det som jag tycker hjälper bäst på fläckar är igentligen torrschampoo! Men nu använder jag mig mest av ryktsten och gnuggar på fläcken  så brukar det försvinna hyfsat. Torrschampoot använder jag mest innan tävlingar faktiskt! Men ibland om Toy kommer in och är helt dränkt med lera så blir det spolspiltan direkt ^^.
Btw Toy är ju isabell igentligen och nu syns det faktiskt jääääääääääättemycket! Han har faktiskt blivit mer detta året än förra!
Bästa torrschampoot! Finns på city gross för 119 kr.
tror faktiskt inte jag har någon bild på när han är smutsig xd men ska se till att ta före och efter bilder någon dag :D

Vrålsnyggt!!

Tänk er detta på en svart häst!!! åhh så läckert!! Har redan bestämt att Toy ska få ett sånt schabrak om han nollar två lc+5 till! Nu åker jag strax till ljungby! Men jag har laddat upp med ett par tidsinställda! Ha så kul :)

hjääälp!

ska ju åka till ljungby fredag-lördag! måste fixa några tidsinställda åt er så ge förslag på vad ni vill läsa om! :)

Toy 27 april

linimentmassage+BoT på båda bak sen ett fleece täcke på och massa pussar :)

Totte 27 april

Testade rida honom med gramanen! Han har väldigt svårt att acceptera hjälptyglar men framåt slutet gick det jättebra! Jag hade den knappt spänd utan den var slapp mellan frambenen och han arbetade på bra! Försökte sitta ner endel i traven vilket gör honom väldigt osäker (han är inte van vid det) så då försökte han sakta av hela tiden! Men då la jag på spöet och då bockade han x)! Han sparkade bakut varje gång under ridpasset som jag la dit spöet! Söt ponnyn!

Terrängträning 2


Nu blire stall

Totte ska få gå lite lätt i paddocken över bommar med halsförlängaren. Och Toy ska få linimentmassage och stretchning och få på sig BoT över natten! Kunde inte ta på det igår eftersom jag spolade av hans ben när vi kom hem ^^

Terrängträning 1

Orkar inte vänta på 8 kommentarer så här kommer första delen :D

Toy 26 April

Guuuuuuuuud villken otrolig underbar ponny jag har!!!! jag är helt stum han var så jäkla bra idag! Stannade bara en gång på ett upphopp som vi inte hade hoppat innan! Men han var underbar! Han var så taggad att han aldrig ville stå still och om han stod still så skull han vifta stegra eller nåt annat!
Likadant i galoppfattningarna,det var som om han hoppade fram! Hihi underbaraste! <3 Linda tyckte att han såg jättefin ut! Jag  själv tyckte att han tog ett för högt tempo i början när vi fick hoppa bana för han bara dog dom 3 sista hindren xd. Men hon tyckte det var lagom^^.
Vill ha minst 10  8 kommentarer om ni vill se fler bilder :D!
Mamma knäppte 302 bilder och jag har valt ut 48 st som jag ska dela upp på antingen två eller fyra inlägg ^^
SMAKPROV
Favorit bilden :D
Nu ska jag redigera resten i kontrast osv :D

nervöös!

Hihi ikväll 18 30 ska jag träna terräng :O! Ärligt talat så är jag skit nervös men jag hoppas på att det ska gå bra ^^
bara skit ponnyn vill in i transporten..

Toy&Totte 25 april

Vila!

rätt svarat!

Bayreuth schabrak är rätt och det gissade Johanna på!
HKM är själva märket så det fick Madde rätt för :)

Vad kan jag ha köpt nu?


Toy 24 april

Red ut i värmen till ett fält där det blev galopparbete! Testade Angelicas remont träns (det från hööks) och han gick super bra med det och såg inte alls ut som en islänning :O. Men han gick super bra! Trodde han skulle lägga mig på fältet och dra hem eftersom jag bara hade ett två delat på honom men det gick! Vänstervarvet var han underbar i! Gick dock lite emot skänklen där. Men i högervarvet tok rusade han mest men sen när jag fick honom lite lugnare och kunde arbeta honom lite så gick han jättebra och avslutade direkt där :). Tog en avskrittning på ca 20 min med! Han var sveeeeeetttiiig :D
Kanske ni får en tydligare bild på vart jag rider ^^ Det röda är stallet och det gröna är där jag red ^^
Närbild^^
blev faktiskt ganska söt med den nosgrimman (a)

träns igen!

Måste hitta ett nytt träns till Toy som ska bli han tävlingsträns! Men det är sjuukt svårt att hitta ett brunt träns som är snyggt!!!
Kanske skulle funka men skulle nog se ut som en islänning..
Fint!
Kär men inte lika kär i priset ^^

Toy 23 April

Red i paddocken lite blandat mest för att kolla honom lite. I vänster varvet var han så grymt fin men i höger varvet gick han stortsett på bogarna hela tiden... Sen red jag ner i stora hagen och red galopp arbete där på en volt sen rejsade vi upp mot stallet 2 gånger! Då gick det undan minsann :D! Tog en fin bild på solnedgången påvägen hem med :)

Hjälmen på plats!

Söt sliten osminkad lite tjej! Känns lite annorlunda med den hjälmen för jag är så van vid min lättvikts hjälm ^^

Saknar saknar inte?

Ibland saknar jag denna knäppa ponnyn jääääääättemycket och ibland är jag så jäkla glad över att jag lämnade tillbaka honom! (men jag ångrar inte att jag köpte Toy ist)

Fälttävlan!

Vet ni? På Tisdag ska jag och Toy utmana ödet och åka på terräng träning så vi äntligen kan få det där förbannande kortet så vi får starta! Undra hur detta ska gå för Toy är ju inte så van vid terränghinder ^^...
Jojje och jag på träning 08 :)
Toy och jag somras-10

Eskadron

Funderar på att köpa en sånhär för min benlindor ligger överallt just nu :O 169:- här
Väska till benlindor Eskadron

Toy 22 April

Red en långritt med Lollo i mitt stall! 1 timme och 15 minuter var vi ute :o. Toy skötte sig super men han var extremt pigg!!!! Ni vet dendär liillla vita ponnyn som alltid flyger iväg i starterna i gymkanan i gbg? SÅN VAR TOY IDAG :O! Galet underbart!!!
<

Snygga!

Jessica ridbyxor blå från Kingsland
såg dessa på cheval idag och jag höll på att svimma så snygga!! :O däremot är priset inte så okej.. 1899:-

vet ni?

denna älsklingen fick följa med mig hem idag!!! Happy tjeeeejj :D
Ayr8 hjälm - Charles Owen
den svarta med guld ska minsann få invigas imon :)

Totte 20 april

Mamma longerade 30 minuter :)

Toy 20 april

Testade gaget som sagt. Varken en hiss eller diss men svårt att bedömma efter en gång bara. Red mycket 8 volter Något stelare i högervarvet men det lossnade sen. Känns verkligen att han fick massage igår så mjuk som han var förövrigt! Men han var lite uppspelt för det var fotbollsmatch på kalmar arena vilket hörs till oss ganska tydligt! Avslutade med ett regält galopp rejs i sommarhagen! :)

snart

till stallet och rida igenom Toy och mamma longerar Totte! Ska testa ett gag på Toy och se om det går :)

Bloppis

Fint rutigt allround schabrak strl full inte slitet 50 kr
Elisabeth greenwood schabrak med inbyggd padd strl 16" endast användt 2 gånger men tappade mycket färg i tvätten... 50 kr
Svängd dressyrsadelgjord 70 cm med resår i båda ändarna och d-ring i mitten. Använd max 15 gånger inget sliten eller uttöjd i resåren. nypris 450 kr mitt pris 350 kr
Grönt schabrak med mörkblå kantband (urtvättat) sliten vid sadelgjorden samt ett litet jack i kantbandet strl full. 20 kr
Superfina läderskydd srl cob bruna använda men inte slitna! Startbud 300:-
Mörkbrun förbygel+martingal strl full fint skick! 200
Trepunkts förbygel+martingal tabacco strl full Fint skick! 250 kr

Fotat lite saker

som ska säljas! Något ni är intresserade av? :)


Toy 19 april

Massage av majsan! Han var stel som vanligt i bogarna och länden men hon sa även att han tappat endel rygg och fått underhals istället.. Visste om det båda så nu blir det hårdträning så det försvinner!
Känner att bloggen är väldigt tråkigt nu!

Totte 18 april

Hoppade banan som jag la upp tidigare. Han hoppade bra ,rev inte så många gånger men han var ganska ofokuserad.. Men förövrigt nöjd!

Toy 18 april

30 minuter skritt barbacka :)

Hoppbana för Totte idag!

snett igenom på ettan inte tappa honom på yttersidan när jag svänger upp mot hindret. Runt 5an ta en halvhalt innan oxern som är 2an ytterskänkel landa lätt i sadlen 4 galoppsprång fram till nummer tre. Ta ut vägen men inte tappa honom. Snett igenom 4an runt 2 an hålla ut vägen och hoppa 5-6 med ca 6 galoppsprång emellan :)

användas

Blir att använda dessa ganska mycket denna veckan då Toy fått skav av bettet i mungipan :/ Tycker verkligen inte om att betten nyper!!

Toy 17 april

Började med att skritta fram ute en runda på 25 minuter sen red jag upp i paddocken och mötte Anna. Körde lite egen uppvärmning så hon fick kolla lite på oss. Sen gjorde vi många kvartsvändningar (skitjobbigt tyckte både toy och jag) men han lossnade jättebra av den övningen! Något jobbigare i höger varvet än vänster då han inte riktigt tog min höger skänkel. Fick även träna på att mjukna  i armarna vilket jag har svårt för, ledande tygeltag. Och så måste jag tänka på att aktivera bakkärran mycket i galoppen annars blir han bara lång och framtung.
Summerat så var han vääääääääääääldigt fiin!

Dressyrträning!!

Idag ska vi träna dressyr för min gamla tränare :) hoppas han sköter sig..
Dressyrträningen nästan ett år sen! 2010-04-14

Tävlingen är avslutad!

Vinnaren slumpades fram med hjälp av random.org och vinnaren blev:
bilden är länken till bloggen!! Tack alla som varit med och deltagit :)

Svar på kommentar :)

julia om presenter hittills!:
kan du inte skriva sen om hur passformen på schabraket är? är sugen på att köpa ett sånt men vill inte att det trycker på manken :P
Svar: Jag har bara använt det en gång, men jag brukar alltid lyfta upp mina schabrak vid manken. Det har inte flyttat på sig alls, utan de ligger väldigt stilla :)

Toy 16 april

Gick en promenad med honom till andra sidan fältet och tillbaka för han gick hårt igår. Busade litegranna med honom i paddocken så han fick busa och hoppa. Sen fick han beta medans mamma stog och plockade päls från honom, tog några gulliga bilder på honom :)

Här ser ni lite isabell hårstrån :)

min vackra <3


Toy som isabell :)

ska vara lite mörkare igentligen men alla tecknen stämmer :)

litet test om toy

Namn: Binnas Toy
Ras: connemara
Färg: isabell
Född: 1994
Efter: pommac och pia
Kategori: D

Hoppning:
Hur högt har ni hoppat på bana: 1 meter (lb)
Hur högt har ni hoppat enstaka hinder: 115
Har ni hoppat:
Mur: nja såndär i plats ^^
Vattenmatta: ja
Bank: nej
Trippelbarr: ja
Hur högt har ni tävlat: Lc+5 lokalt och Lb klubbis :)
Har ni placeringar och vinster i tävling: ja

Dressyr:
Har ni tävlat dressyr: ja
Har ni placeringar och vinster i det: nej
Hur hög klass: lc:1 och lb:2
Har ni gjort skänkelvikning: Ja
Har ni gjort förvänd galopp: Ja
Har ni gjort framdelsvändning: Ja
Har ni gjort bakdelsvändning: Ja

Uteridning:
Har ni galopperat över ett fält tillsammans: klart?
Har ni hoppat skogshinder: ja
Har ni Badat tillsammans: halvt ^^

Har ni skrittat på en mysig skogs stig: ja (:

Och så lånade jag detta från en annan blogg ^^

( x) Flygit av
(x ) Flygit av mer än 15 gånger
(   ) Flygit av mer än 50 gånger
(/) Flygit av ute i skogen - ett fält ^^
( ) Varit med om att sadeln snurrat runt då man sitter på hästen
(x) Suttit på en skenande häst
( ) Varit med om en ridolycka som slutade med sjukhus för dig
(x) Galopperat barbacka
(x ) Hoppat barbacka
(x) Ridit ut barbacka
(/) Brytit något du då flygit av- spricka i revbenet
(x) Ridit i bara grimma
(x ) Ridit utan något alls
(x ) Badat med häst
(x) Kört galopptävling i skogen
(x) Tävlat i hoppning
(/ ) ridit Western - Working equitation
( ) Barockridning
(x )ridit  Gymkhana
( ) hästpolo
(x ) Teoritävling
(x ) Körning
( ) Annan tävling Vilken:
(x) Vunnit i någon av ovanstående grenar minst en gång
( ) Gråtit över att det gick dåligt på ridningen
(/) Struntat i att rida under en tid för att du mått dåligt/inte haft tid/lust
(x) Jag har kört par eller fyrspann
( ) Jag kör oftare än jag rider


UTRUSTNING
(xxx) Äger mer än 5 schabrak
(x) Äger mer än 3 par ridbyxor
() Köper utrustning för mer än 500 kr i månaden
( ) Köper utrustning för mer än 2000 i månaden
( ) Har ägt mer än 3 ridhjälmar
( ) Spräckt hjälmen i en avflygning
( ) Putsar träns varje gång du ridit
(/) Putsar träns minst 2 gånger i veckan - försöker xd
(x) Putsar träns iallafall någon gång i månaden
(/) Sköljer bettet varje gång du har ridit- jag slarvar...
( ) Har säkerhetsstigbyglar
(x ) ... Som faktiskt är bra och fungerar
( ) Har nosludd på hästen
(x) Och Padd
( x) Och flughuva
(x) Och Martingal - uteritt endast
(x) och benskydd på alla benen    
(x) Eller lindor
(/) Matchar alltid
(x ) Rider i gympaskor ibland

( ) och/eller mjukisbyxor ibland




HÄST
( x) Varit skötare/med/halvf/foderv/ägare till en ponny
(x) Varit med om att en häst du tycker om har avlivats
( ) Tre eller fler av de hästar du tyckt om/skött/ägt mm. har avlivats/sålts
( ) Blivit biten av en häst så det blöder
(x ) Blivit sparkad av en häst
(x) Slagit en häst eftersom du blivit arg/frustrerad- pucklat tillbaka på toy när han är odräglig vid spolning/lastning ja aldrig annars.

(x) Klippt en häst

( ) Ryckt manen
() Slått på en tappsko -
(x) Haft en häst som varit skadad
( ) Ångrat att du köpte/tog hand om hästen

(x) Älskat hästen över allt annat ändå
( ) Kan inte leva utan pälsglans
( ) Ryktar minst en halvtimme om dagen - 20 minuter ungefär
(x) Eller iallafall minst en halvtimme några gånger i veckan
(x) Äger/fodervärd/medryttare/skötare nu en häst
(x) Har ägt/fodervrärd/skötare/medryttare två hästar eller mer
( ) .... 3 hästar eller mer


ÖVRIGT
(x) Försummat skola/jobb för att vara i stallet
(/) Är i stallet/med hästar mer än 3 timmar om dagen
(/) Skulle hellre dö än sluta rida
(/) Skulle tycka det var tråkigt att sluta rida men överleva
(x) Skulle senare upptäcka att du visst hellre skulle dö än sluta rida
(xx) Funderat på att sluta med hästar vid mer än ett tillfälle
(x) Varit övertygad om att din häst gör allt för att vara jävlig mot dig
(x) Försummat kompisar/Familj/pojkvän pga hästarna
(/ ) Har en hästaffisch på din vägg- bilder på Toy jojje bandit och melba
(x) Har mer än 50 bilder när du rider


Toy 15 april

Angelica började att rida sen mot slutet fick jag rida lite och känna på honom. Han var så jäkla fin när jag väl gjorde rätt! Skrittade av honom 10 minuter förhand sen fick han sig ett litet bad :)

farligtt

att ge mig ett kreditkort med pengar på!! Aja nytt till garderoben iaf :)

snygg kavaj!

Är helt kär i denna kavajen som Cheval har! Brukar hata kavajer annars men denna är för underbar!
Nives tävlingskavaj från italienska Equiline

Toy 14 april

Tog en skrittrunda med Sarah på 30 eller 40 min :)

presenter hittills!

Schabrak från Louise Och borsten från min Mamma
Stövel fleecefoder,halsbands,berlock,hoppspö,parfym och en tavla på connemara hingsten Brantshammar Korak RC 16
jättenöjd faktiskt :D

glaaaaaaaaaaaaad

är super glad just nu!! Kan vara för att det är min födelsedag :O:O:O! hahaha shit vad fort tiden går... Var iaf på cheval efter skolan och provade ut en hjälm och la undan :D
JW ridhjälm Charles Owen
Hampton Ridhjälm från Charles Owen
Ayr8 hjälm - Charles Owen
Ayr8 Leather Ridhjälm från Charles Owen
vilken tror ni det blev? :D

majja gissade rätt

ovanligt? xd hahahha mina stigbyglar låg i påsarna som jag sydde idag :) lääääääääääääänk

Toy och Totte 13 april

vila

Vad finns i påsarna?

och är påsarna köpta eller hemgjorda?

Toy 12 april

Frågade Angelica om hon ville rida Toy åt mig idag vilket hon gärna gjorde och ska göra det på torsdag med :D! Kan inte riktigt sammanfatta det som hon sa till mig om honom mer än att han var stel och att hon aldrig skulle ha ett novabett på honom^^. Passade på att boka massage tid för Toy med när majsan var där :)

Totte bilder från 11 april


Toy 11 April

Red ut till ett fält med Angelica och galopperade runt (dvs leka fälttävlanshäst). Han tycker det är dör kul och bara drar och slänger med huvudet och har sig! Söte :) Tog en jättefin solnedgångs bild när vi skrittade hemåt ska bara få in den på datorn först -_-. Hoppas udden kommer ha någon mer Terräng träning som man kan vara med på! Då skulle Toy bli galet glad :D

Totte 11 April

Hoppade idag igen ska ha måndagar som våran hoppdag och onsdagarna lite mer markarbete eller lite bus ute :). Men hade liknande bana idag som senast fast bakvänd! Gud vad han hoppar! Fortfarande lite osäker på när han ska stampa av men om jag trycker av honom så hoppar han super! Han verkligen drog mot hindrena nu och taggade till vilket är kul! Mamma tog bilder igen men ska duscha först sen kommer dom nog in :) annars lägger jag dom i ett tidsinställt tills imon.

söt chey taggar stallet


ny design igen?

Funderar starkt på att göra en ny design IGEN! Helt ny liksom! Bara börja om från början och göra lite mer somrig? :)

Toy 10 april

Tänkte rida ett ordentligt dressyrpass så mamma kunde fota lite men det gick käpprätt åt himalaya! Han lyssnade inte ett dugg bara hängde sig fast och drog iväg! Låg på en 8-volt i ca 30 min och försökte få till några byten men det gick inte! Så jäkla arg blir jag på honom för jag vet att han kan men han är så djävulskt envis!!!! Aja några okej bilder blev det... Streatchade honom ordentligt efter.
sluta vara så söt när jag är arg på dig!
måste ringa massör och dressyrtränare känner jag^^

Hejsan hoppsan!

jag lever! Tro det eller ej faktiskt :O! Som sagt varit hos en kompis sen i fredags så här har det legat på 0! Men mamma hade ridit Toy igår och hon tyckte att det var jättekul eftersom hon inte ridit på ett år ungefär ^^. Hon hade tillochmed galopperat på HEMVÄGEN *fyyy* hahah nä men då brukar han vara extra pigg men det hade visst gått bra :) Men men , ska försöka knåpa ihop lite outfits och finnfemfel för det verkade ni tycka om :) har inte varit i stallet idag än så det blir nog lite bilder därifrån om vädret håller i sig :)
Bästaste <3

godmorgon

är hos min underbara vän Donna denna helgen darför blir min uppdatering väldigt låg. Lät faktiskt mamma rida min ponny idag :o Hoppas han är snäll!

Söt bild som jag hittade på Donna och Yster :)

outfit


dagen

skulle tömkört Toy idag och longerat Gangstern men såfort vi klev utanför bildörren så blåste det så mycket att jag kunde luta mig mot vinden utan att trilla :O! Så det blev ingen tömkörning för våran del :/. Gick ut i hagen och tog av Toy täcket för det var super varmt ute!
Charmig ponny! Kom på idag att om Toy lägger öronen bakåt och man ser honom framifrån så försvinner hans öron xd

Scapa schabrak!

Hittade ett ganska billigt och snyggt brunt scapa schabrak :) annonsen hittar ni här
GOOGLE BILD

Totte 6 April

Hoppade en liiten bana nu medans det stod hinder framme! Han var jätteduktig och hoppade hela 45 cm på räckena och 50 cm på en oxer :) Ingen tvekan alls! Höll tillochmed galopp genom hela banan och bytte galopp över hindret snett igenom! :) Hade halsförlängaren till framridningen och efter det var han jätte mjuk och fin! Blev en film på det med :)

Toy 6 april

Red ut en runda och utforskade lite vägar :). Hittade en som gick till ett fält bakom våran största hage så jag tog ett par var i galopp i båda varven! Sen fick han skritt paus och så galopperade vi på grusvägen tillbaka :) Han var super pigg xd

Ute

Ute och rider med min finaste skatt i blåsten! Han är riktigt pigg hittills :)

Toy 5 april

Red en snabbis i paddocken fick honom lite dit jag ville.Mest lösgörande i trav och lite över bommar sen kort kort galopp runt på en liten volt utan några avbrott:).Blev kvar tills nu så jag har suttit i hans box och lyssnat på när han Mumsat på sitt hö :).

måste köpas

Has skydd för Toy har liggsår på vänsterhas! 185 kr är inte så farligt?

Rid tröjor?

Nyheter från Ginatricot! Fina färger dock lite udda kombinationer? Ynka 149 kr kostar dom iaf :)

Toy 4 april

Fick ett ordentligt bad :D Det var inte så kul enligt honom!

Totte 4 April

Hade lite travbommar framme som vi hade till en början sen satte mamma upp dom till små kryss på 30 cm. Dom hoppade han inte ens över så vi höjde upp till 50 cm och guuud vad fint han hoppade :D
Han ville knappt sluta! Sen fick han hoppa två kryss med fem galoppsprångs avstånd och det var inte några problem heller :O! Om han fortsätter såhär kommer han lätt kunna hoppa en 40 50 i juni :).
Hade tyvärr ingen kamera med mig och mammas telefon had dåligt batteri :(

Påväg

Påväg hem från stallet nu! Totte fick hoppa och toy fick sig ett bad :)

Dålig uppdatering!

Jo tack jag vet! Men ni har varit riktigt duktiga på att kommentera :') blir så himla glad när jag går in på bloggen och ser alla snälla kommentarer :) Ska försöka hitta på nåt roligt här på bloggen!

Toy 2 April

Vila. Vaknade försent och så ska vi bort vid fem så jag hann inte så mycket mer än att gulla med honom i hagen :).
Idag är det ett år sen vi var på våran första tävling!

Tankar

Tror att jag ska tvätta Toy imon och göra en städning av alla mina saker!! Ta hem sånt onödigt som bara hänger där och putsa alla saker. Tror att det verkligen kan behövas eftersom att min häst var gul idag... Kul nej...

Toy 1 April

Fick en liten markarbets lektion av Angelica! Samma som dom hade kört på Katta träningen senast! Men vi tränade mest på bytena och studsen! Han var jätteduktig men fattade inte att han skulle byta galopp över bommen... Men ett litet slag på rumpan så blev det klockrena byten :O! På söndag ska jag hoppa lite vanligt och Majja ska fota :)

Funderar

Nu står man här igen med en häst som inte vill gå in i transporten och man kan knappt göra nåt! Står inför beslutet att söka till Ponnyakuten iår igen eller inte. Om man söker dit så måste man åka på uttagning i Skåne ELLER Stockholm! Lyckat? nej verkligen inte... Åhhhhhh Ska se om jag kan filma någon dag så får ni se.

vad vill ni läsa mer om?

som rubriken lyder! Vad vill ni läsa mer om? :)

Toy 31 Mars

Vila

RSS 2.0